שתף קטע נבחר

הלאפה של הסושי - כך תגלגלו קונוס בבית

הפעם נלמד איך מגלגלים את הלאפה של עולם הסושי - הקונוס. הקונוס אינו צורה יפנית מסורתית של גילגול סושי, אבל מאוד פופולרי אצלנו. כל אחד יכול

 

  • צילום וידאו: שי רוזנצוויג

 

אחרי שלמדנו איך מכינים רול בסיסי ורול הפוך - אינסייד אאוט, ממשיך מר סאן, הסושי שף ממסעדת "סושידו" ומדגים איך מכינים סושי, והפעם הוא מראה כיצד מגלגלים את התשובה היפנית ללאפה - הקונוס. הקונוס אינו צורה יפנית מסורתית של גילגול סושי, אבל ללא ספק מהווה את אחת הצורות היותר פופולריות בסושי מערבי, בכלל ואצלנו בפרט.

 

אין גבול למה שניתן למלא בקונוס, והכנתו דורשת הרבה פחות מיומנות מאשר גילגול רולים. רצוי להכין את הקונוסים על המקום וכך לשמור על פריכות דפי האצות. אפשרות נוספת היא להגיש לשלוחן את כל המרכיבים ולתת לסועדים לגלגל לעצמם את הקונוסים.

  

מה שדרוש כדי לגלגל קונוסים

 

את כל המצרכים הנדרשים תוכלו לרכוש בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח, או אפילו בסופר.

 

דפי נורי (אצות מיובשות)

נתחי דג או פירות ים ו/או ירקות (אפרגוס, אבוקדו, מלפפון, בצל ירוק וכו')

אורז לסושי 

להגשה:

רוטב סויה

ווסאבי

  

 

  • בית הספר לסושי של ynet - לכתבות הקודמות ולהסברים מפורטים בנושא סושי לחצו על הקישור שמימין.

 

  • "סושידו", שדרות רוטשילד 15, ת"א. טלפון 03-5177794.

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שי רוזנצוויג
לאפה יפנית. קונוס
צילום: שי רוזנצוויג
מומלצים