פוצץ המו"מ בין ריאל למילאן על רונאלדו
הלבנים דורשים 30 מיליון יורו, הרוסונרי מציעים רק 25 ונראה כי הברזילאי יישאר במדריד. שריקות בוז לריאל בניצחון 1:2 על אנדרלכט, צמד של ואן ניסטלרוי
בינתיים, רונאלדו נשאר בריאל מדריד. האנשים החזקים של ריאל מדריד ומילאן, רמון קלדרון ואדריאנו גליאני בהתאמה, ניהלו ביום רביעי הארוך משא ומתן אל תוך הלילה בנוגע לחלוץ הברזילאי, אבל בסיומן של הפגישות המרתוניות, לא יצא עשן לבן.
לפי הדיווחים בתקשורת הספרדית הבוקר (ה'), 5 מיליון יורו מפרידים בין הקבוצות. מילאן מציעה 25 מיליון יורו תמורת החלוץ הברזילאי, אבל ריאל רוצה 30. על הנייר, פער לא גדול, בטח כשמדובר בשתי מעצמות כמו הרוסונרי ממילאנו והלבנים ממדריד.
אבל ככל הנראה ריאל לא רוצה לסגור את העיסקה עד שמילאן לא תתגמש ותסכים לכלול בתוכה גם את קאקה, הבטחת הבחירות של קלדרון.
ואן ניסטלרוי בכושר לקראת פתיחת העונה
אחרי כל משחקי ההכנה בארצות הברית וברחבי אירופה, הגיע אמש זמנה של ריאל מדריד מודל 2006/07 להראות את עצמה מול הקהל הביתי בסנטיאגו ברנבאו. בסיומן של 90 דקות די משעממות, הקהל הלבן חגג רק את ה-1:2 על אנדרלכט, אבל לא הרבה מעבר לזה, יומיים בלבד לפני פתיחת העונה הספרדית.
ראול מברך את ואן ניסטלרוי, אמש במדריד (צילום: איי פי)
פאביו קאפלו, שחזר לקדנצייה שנייה בריאל זכה לתשואות מהקהל, אבל מהר מאוד החלו להישמע ביציעים אפילו שריקות בוז, בזמן שריאל הציגה משחק חלש מול האורחת הבלגית החלשה.
מהאמאדו דיארה, הרכש החדש שהגיע מליון, פתח בהרכב 24 שעות בלבד אחרי שנחת בבירת ספרד, אבל גם הוא וגם אמרסון ודייויד בקהאם לא הצליחו לייצר משחק שוטף עם ההתקפה.

דיארה, אמש. בכורה לא הכי מוצלחת לקשר ממאלי (צילום: איי פי)
רוד ואן ניסטלרוי, אנטוניו קסאנו וראול פתחו בהרכב ההתקפי של קאפלו, אבל לא הגיעו למצבים רציניים. החלוץ ההולנדי לפחות מראה הקיץ שהוא בכושר טוב וכבש צמד בדקות 21 (אחרי בישול של קסאנו) ו-33 (מסירה של סלגאדו), שהעניק לריאל את הגביע 'סנטיאגו ברנבאו', למרות השער המצמק של סיאני (83).
ההרכב הפותח של ריאל בעידן החדש של קאפלו: קסיאס; סלגאדו, ראמוס, קנאבארו, רוברטו קרלוס; אמרסון, דיארה, בקהאם; ראול, קסאנו, ואן ניסטלרוי.