שתף קטע נבחר

תקלה בשירות MSN מסנג'ר Live

גולשים ישראלים מתלוננים על בעיות בחיבור למסנג'ר Live של MSN בשעות האחרונות. ב-MSN ישראל בודקים את התקלה מול אירופה

גולשים ישראלים מתלוננים כי הם לא מצליחים להתחבר לגירסה החדשה של תוכנת המסנג'ר של מיקרוסופט היום (ב') החל משעות הצהריים.

 

התקלה מתרחשת בגירסה 8 של המסנג'ר, המכונה גם Live, ואילו גירסאות ישנות יותר של התוכנה עובדות לסירוגין, ושירותים חלופיים כמו meebo המתחברים לרשת MSN, עובדים ללא כל בעיה.

 

משתמשים המנסים להתחבר לגירסה האחרונה של תוכנת המסרים המידיים הפופולרית בעולם, מקבלים הודאת שגיאה לפיה, "הכניסה אל שירות Windows Live Messenger נכשלה, מכיוון שהשירות אינו זמין כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר".

 

להודעה מצורף מספר שגיאה, שחיפוש שלו בעמודי העזרה של התוכנה ממליץ לבדוק את חיבור המחשב לרשת, אולם, התקלה מתרחשת במחשבים המחוברים לאינטרנט ללא תקלות.

 

נוסף על כך, עמודי העזרה מפנים לעמוד מצב השירות של MSN, שבו דווקא מופיעה הודעה לפיה "כל המערכות יציבות ופועלות".

 

הודעת שגיאה בתכונה. הודעת "הכל בסדר" באתר 

 

הגירסה האחרונה של תוכנת המסרים המידיים – בשם ‭Windows Live Messenger‬ או מסנג'ר 8 הושקה באופן לא  רשמי לפני כחצי שנה, ומציעה, מלבד שלל פרסומות, גם כמה חידושים משמעותיים ובהם שיחות VoIP בתשלום, אפשרות ליצור תיקיות משותפות לצפייה או הורדת קבצים בין אנשי קשר, הצפנת שיחות יוצאות ומאז חודש יולי - נוספה תקשורת הדדית עם משתמשי יאהו מסנג׳ר.

 

ב-MSN ישראל מודעים לתקלה. מהחברה נמסר כי פנייה בעניין הועברה לבדיקה למוקדי MSN באירופה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לא מצליחים להתחבר
לא מצליחים להתחבר
מומלצים