שתף קטע נבחר

מה לא בסדר בתמונה?

התשובה לאתגר הקודם: הפינים בשקע ה-AC היו מעוותים. לא ידעתם? אתם יכולים להתבייש לעצמכם או לנסות את מזלכם בפתרון החידה החדשה

ליאור בתגובה מספר חמש לאתגר הקודם גילה מה עוללתי לשקע ה-AC של ספק הכח."הפינים בשקע של ה-AC לא סטנדרטיים ", הוא כתב וצדק. התשובה המורחבת: הפכתי ב-90 מעלות את אחד הפינים של שקע ה-AC.

 

אני שמח על כך שרבים מכם מתגעגעים לראות את זיו פני, ובאמת, אפשר להבין אתכם, אבל לכבוד החגים אני הולך לעבור הזרקת בוטוקס (שימו עין על ערוץ הבריאות של ynet בסוף השבוע) ולכן אין בכוונתי לשזוף את פני החלקים בפלאשים בוהקים.

 

כמה תגובות ראויות לציון:

 

  • החדר של מישל לא יכול להיות מבולגן כל כך (מנקה הרחובות). מנקה, כמה אתה לוקח לשעה?
    נוכל לפתוח מכרז פומבי על ניקוי הבית שלי.

 

  • סוף סוף שטיח יפה ומכובד(פרודו באגינס , הפלח). אחרי הביקורת הקשה של יוסף מלך השטיחים מהמדור האחרון לא הייתה לי ברירה. הוא גם עשה לי מערוף במחיר.
     
  • אין מחזיק מפתחות של ynet על הפלאפון!!! (אור, אשדוד). אור, אתה/ה צודק/ת לחלוטין. תיקנתי את המעוות בתמונה החדשה.

 

  • תגובת השבוע שלנו: עתודאי מהטכניון התלונן על כך שבאחד המדורים הקודמים ירדנו על מגיב אחד שטען כי הפתרון הוא הרמקול מטלטאביז, וכתבנו לו זמן לטל-ביי-ביי. הוא העמיד אותנו במקום והעיר שאומרים "זמן לטאבי בייביי". "איך לעזאזל אפשר לטעות בזה", הוא כותב בזעם.

    הבקיאות הזו בטלטביז קצת מחשידה. אם לא די בכך, בהמשך הוא מתלונן: "הרסתם לי את הסיכויים להצליח בטכניון, במקום ללמוד/לישון לפני המבחן אני מבזבז את זמני היקר פה והעתיד שלי נהרס, תתביישו לכם! חבורת צבועים חסרי התחשבות. מצד שני זה נחמד אם יעיפו אותי מפה, זה מקום מחורבן עם חנונים חרשנים שאם יירצו, יכולים לנחש את כל הפתרונות לחידות שלכם תוך חצי דקה, רק חבל שאצטרך להחזיר את הלפטופ לצבא במקרה כזה".

 

החידה החדשה

אגב, הבוס רוטן על כך שיופיי מאפיל על המדור ומסיח את דעת הקוראים והקוראות, ולכן הפעם קבלו את היורשת המבלבלת - ירדן דור שהציבה בפניכם אתגר לא קשה אבל חמקמק משהו.

 

 

ולכם, גולשים יקרים, נזכיר כי אתם יכולים לשלוח לנו חידות שהכנתם בעצמכם באמצעות הטופס הבא. נא לא לשלוח תשובות לחידה דרך הטופס - רק בתגובות לכתבה. אני מזכיר לכם כי יש לשלוח רק תמונות שצילמתם בעצמכם. לא נוכל לפרסם תמונות אשר זכויות היוצרים עליהן לא בידיכם.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
החידה החדשה
החידה החדשה
צילום: מישל דור
פתרון החידה הקודמת
פתרון החידה הקודמת
צילום: מישל דור
מבט מקרוב על הפינים
מבט מקרוב על הפינים
צילום: מישל דור
מומלצים