מה לא בסדר בתמונה?
בחידה הקודמת מישל החזיר אותנו לימי Windoows 3.11 והצלחתם למצוא את הדברים החדשים שהוא שתל במערכת ההפעלה, הפעם - האם תצליחו לזהות מה לא בסדר בתמונתו של הגולש עופר?
ראשית, נשמח לקבל הסבר לגבי השעון של הטלפון הסלולרי שהנחנו על השולחן בחידה הקודמת, כי לא נגענו בו אבל הרבה חשבו שהוא הפוך. הפתרונות, כמובן, נגעו למערכת ההפעלה הישנה Windows 3.11 שהוצגה על הלפטופ.
מישל היה עסוק במשחק של שולה מוקשים במזן שביקשנו שיכין את התמונה, ולכן השינוי הראשון והבולט ביותר - חלון שולה המוקשים מגיע מגירסה חדשה יותר של Windows ומנסה להסתיר את חלון שולה המוקשים המקורי.
משחק נוסף, שאנחנו לא מכירים מישהו שהצליח להריץ אותו על מערכת הפעלה ישנה כזאת, הוא Quake שהאייקון שלו מופיע בחלון המשחקים. וכמובן ששורת הבקרה למטה גם לא ממש שייכת לכאן.
היו מספר גולשים שניחשו, אך הראשון שעלה על כל העיבודים הוא הנרי מחיפה, מגיב מספר 30, והוא מקבל מאיתנו כבוד על הידע הנרחב שיש לו במערכות הפעלה שמתו לפני 10 שנים. כרגיל, התשובות המשעשעות:
- אי-אפשר להחזיק ביד אחת עיר שלמה (סטודנט) - אפשר. למישל יש ידיים מאוד גדולות.
- חסר Start Menu (לב, נתניה) - לב, קשה להאמין, אבל אבותינו שהשתמשו בגירסאות Windows שיצאו לפני 95 נאלצו להסתדר בלי הכפתור המפורסם.
- נראה שאתה מומחה למחשבים לא הגיוני שבשולה מוקשים אתה beginner (איתן) - נו, ואיך אתה חושב שהוא נהיה מומחה? הרבה שעות שולה מוקשים.
- שמתם לב שמישל דומה לקליוטסרו הקוסם? (ניר) - לא ניר, אתה מתבלבל עם נאור ציון.
והפעם, הגולש עופר שלח לנו את התמונה הבאה, ושתל בה שינוי (הפעם רק אחד) קטן. נסו לנחש מה לא הגיוני בתמונה של עופר, ופרסמו את תשובתכם בעזרת מנגנון התגובות.

מה לא הגיוני? (צילום: הגולש עופר)