בית לחם: לוחם נפצע, מבוקש נהרג לאחר מצור
לוחם ימ"מ נפצע קל מרסיסים במהלך חילופי אש עם פלסטינים, וכוחות צה"ל שכיתרו בית של מבוקש ירו בו והרגו אותו כשניסה להימלט. שני מבוקשים אחרים, פעילי הג'יהאד האיסלאמי, נתפסו כאשר פונו לבית החולים בבית ג'אלה
לוחמי צה"ל ירו והרגו הלילה (שבת) מבוקש פעיל ג'יהאד איסלאמי בבית לחם, שאת ביתו כיתרו מאז שעות הבוקר אתמול. במהלך הפעילות נפצע קל לוחם מיחידה מובחרת של המשטרה ושני מבוקשים נוספים נעצרו.
כוחות צה"ל, בשיתוף הימ"מ, פעלו במשך כל היום אתמול בכדי לעצור מבוקשים בבית לחם. בין היתר כיתר כוח מיוחד של המשטרה מבנה בו על פי מידע מודיעני הסתתר מבוקש פעיל ג'יהאד איסלאמי. בכל מהלך היום קרא הכוח למבוקש לצאת ממקום מחבואו בתוך המבנה ומשלא עזרו ההתראות החל צה"ל, באמצעות כלים הנדסיים, להרוס את המקום. המבוקש ניסה להימלט ונורה.
במהלך היום אירעו חילופי אש רבים בין חמושים פלסטינים לבין כוחות צה"ל במרחב העיר בית לחם. במהלך חילופי האש נפצע
לוחם של המשטרה באורח קל מרסיס ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים. מנגד, נפצעו חמישה פלסטינים באורחים שונים, לאחר שלטענת צה"ל היו חמושים או יידו בקבוקי תבערה ואבנים אל עבר הכוחות.
אחד מהחמושים, פעיל הג'יהאד האיסלאמי שנפצע מירי, פונה על ידי הפלסטינים לבית החולים בבית ג'אלה מדרום לירושלים. כוח מגדוד נחשון כיתר את בית החולים, הוציא ממנו את המבוקש ובמקביל עצר מבוקש פלסטיני נוסף שהיה בבית החולים, אשר גם הוא לטענת צה"ל מבוקש פעיל הג'יהאד האיסלאמי.