שתף קטע נבחר

בסוף עוד יחזירו את הטוגה

לא חשבנו שאי פעם נזכה להגיד את זה, אבל הקאמבק של בנטון נראה מבטיח

מאז ימי הזוהר בסוף שנות ה-80, "בנטון" נעלמה כמעט לחלוטין מנוף השופינג בארץ. ביקורים באירופה מגלים שהיא עוד קיימת, אבל ראויה בקושי לתואר מותג אופנה: בהיכנסך לחנות ממוצעת נגלה לעינייך מחזה אימים של עשרות פריטי טריקו חסרי צורה, וניסיונות נפל להתכתב בג'יבריש עם מה שקורה בעולם האופנה.

 

אלא שבימים אלה חוגג המותג האיטלקי 40 שנות קיום, ומנצל את המומנטום לקאמבק תחת הכותרת "העתיד מתחיל ב-40". מלבד תצוגת אופנה - שנערכה לראשונה בתולדות החברה - הלכו בבנטון על קלף מנצח ושחזרו את הצלחת הקמפיינים הצבעוניים מפעם. הקמפיין הנוכחי הוא לא סנסציוני כמו שהפליאו לעשות באייטיז (אין בו סוסים משתגלים או תינוקות מדממים), אלא מבוסס על סדרת צילומים מדהימה של דייויד סימס, על טהרת הקומפוזיציה והשימוש בצבע. ומה אתן יודעות, אפילו אפשר לזהות בה פריטים ראויים ללבישה. למשל את צעיף הלולאות, שמסתמן כלהיט בהתהוות - כלומר שכל בחורה אירופית עם מעט מודעות אופנתית כבר טרחה להצטייד בו. אתן, אל תשכחו לרגע, עדיין בלבנט.

 

הצעיף המשורשר אינו רעיון מאוד מקורי, אגב; כבר בשנה שעברה עיצב חוסיין צ'לאיין רדיד עם אפקט מעט גרוטסקי שעשוי מחוליות ענקיות, במחיר לא פחות גרוטסקי של 150 פאונד. לעומתו, הצעיף של בנטון גם יותר מעודן וגם מספק את תאוות ההמון ב-25 פאונד בלבד.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צעיף הלולאות. מסתמן כלהיט
צעיף הלולאות. מסתמן כלהיט
מומלצים