None
דלעת: מטרשי טריפוליטני ועד פאי דלעת אמריקני את הדלעות אוספים בקיץ מהשדה, אבל הזמן הטוב ביותר לאוכלן הוא עכשיו. קדירת עוף, מרק חריף ופאי מתוק - כולם עם דלעת - כתום-כתום וטעים טעים מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשה הצג: מהסוף להתחלה מההתחלה לסוף מומלצות הגולשים עוררו עניין אזהרה: פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד ביטול אישור לא נמצאו הודעות. במגוון גדלים. דלעת צילום: דודו בכר על הסכין. דלעת צילום: אוהד ריינהרץ שתף בפייסבוק מומלצים