שתף קטע נבחר

בקשה לצו מניעה: שאול איזנברג מנסה להבריח רכוש

שחקני הפועל ת"א וארגון שחקני הכדורסל פנו לבית המשפט. הסיבה: חשש כי היו"ר יעביר את הקבוצה בחינם למרכז הפועל, שבתמורה ימנה אותו ליו"ר איגוד הכדורסל. איזנברג: "אני לא יודע משום דבר"

שחקני הפועל תל אביב וארגון שחקני הכדורסל הגישו בקשה דחופה לבית המשפט למתן צו מניעה שיאסור על הברחת רכושה של קבוצת הכדורסל הפועל תל אביב. הסיבה: חשש השחקנים והארגון כי שאול איזנברג עומד למסור ללא תמורה את הקבוצה למרכז הפועל, שבתמורה ימנה אותו ליו"ר איגוד הכדורסל.

 

לפני כחודש הגישו השחקנים והארגון, באמצעות עורכי הדין יואב בן פורת וניב כהן, בקשה למנות את עורכי הדין איתן ארז וניב כהן כמפרקים מפעילים של הקבוצה. העניין נדון אצל השופטת ורדה אלשיך בבית המשפט המחוזי בתל אביב לפני כשבועיים ובסיום הדיון הורתה השופטת לקבוצה להעביר מיד דו"חות כספיים לרשם העמותות.

אייזנברג והסיגר. מנסה להבריח רכוש? (צילום: יועד כהן)

 

לטענת הארגון ושחקני הקבוצה, כל עוד תלויה ועומדת הבקשה לפירוק בבית המשפט, לא ניתן למכור את רכוש העמותה ללא אישורו. בנוסף לכך, הם טוענים כי מכיוון שנכסי העמותה הם השם, המוניטין והזכות לשחק בליגה העל לנשים ובליגה הלאומית לגברים, הרי שהעברת נכסי העמותה למרכז הפועל בחינם, וללא אישור בית המשפט, מנוגדת לחוק ומהווה הברחת רכוש.

 

"לא ברור הכיצד זה פועל יו"ר העמותה, שאול איזנברג, להעברת או שמא להברחת נכסי העמותה לצד שלישי בעוד כנגד העמותה תלויה ועומדת עדיין בקשת פירוק", נאמר בבקשה לצו המניעה. "יש להדגיש כי הנכס המשמעותי היחיד של העמותה כיום הינו קבוצת הכדורסל הפועלת תחת השם 'הפועל תל אביב'".

 

עו"ד איתן ארז: "מדובר בנסיון חסר בושה להברחת רכוש. אני מתפלא על מרכז הפועל, שלפי הפרסומים נותן יד למהלך שכזה, בזמן שהנושא נדון בבית משפט. אעשה כל שביכולתי על מנת למנוע מחטף זה."

 

שאול איזנברג מסר בתגובה: "אני לא יודע משום דבר. אני לא מגיב על מעשי ארגון השחקנים, שיעשו מה שהם רוצים".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שאול איזנברג
שאול איזנברג
צילום: יריב כץ
מומלצים