שתף קטע נבחר

כביש הערבה: צעיר השתכר ו"טס" ב-172 קמ"ש

השוטרים שעצרו את הצעיר נדהמו לראות שבנוסף למהירות העצומה בה נסע, הוא גם נוהג תחת השפעת אלכוהול. כששאלו אותו למעשיו ענה: "נמאס לי מהדרך. אני רוצה כבר להגיע לאילת"

טס על גלגלים: שוטרים מיחידת התנועה של משטרת אילת לא האמינו למראה עיניהם כאשר אקדח הלייזר המשטרתי סימן להם שהנהג שחלף מולם במהירות גבוהה נוסע על מהירות של לא פחות מ-172 קילומטרים בשעה.

 

שוטרי משטרת התנועה ניצבו בשולי כביש הערבה בשעות הבוקר כשהבחינו במכונית "פיאט" מוזהבת כשהיא נוסעת במהירות גבוהה על הכביש, סמוך לקיבוץ יהל. השוטרים, ובהם רס"מ אבי היניק, סימנו לנהג לעצור.

 

כשזה עצר לצד הדרך, ניגש אליו רס"מ היניק ושאל אותו מדוע נסע במהירות כל כך גבוהה. לשאלתו ענה הנהג, בן 24, כי "נמאס לו מהדרך הארוכה והוא רוצה כבר להגיע לאילת".

 

במהלך השיחה עם הנהג החלו השוטרים לחשוד כי הוא נמצא תחת השפעת אלכוהול. הוא עוכב לחקירה בתחנת משטרת אילת ובבדיקה שנעשתה לו על ידי השוטר יעקב אבוחצירה נמצאה רמה של 405 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף - כמעט כפול מהכמות המותרת בחוק.

 

רישיון הנהיגה של הנהג נפסל מיד לתקופה של 30 ימים, והוא קיבל זימון לבית משפט לתעבורה.

 

מפקד משטרת התנועה הארצית באילת, רב-פקד עמי אושפיץ, אמר ל-ynet בעקבות המקרה: "מדובר בשתי עבירות חמורות שמסכנות חיי אדם ודורסות את חוקי התנועה ברגל גסה. המקרה הזה מלמד שהשכרות משפיעה על דעתו של הנהג. אני אומנם לא ממליץ לבית המשפט מה לעשות, אבל אנחנו נעשה הכל כדי שימוצה הדין עם הנהג באופן החמור ביותר".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בטיסה איטית
בטיסה איטית
צילום: דייגו מיטלברג
מומלצים