שתף קטע נבחר

דנקר עקף את נינט

רן דנקר הוא השם המוביל בבורסה של "ניקלודיאון", אחרי שסקר שערך הערוץ הבהיר שהצופים חולים לו על העכוז. אחריו הגיעה שרית קרפ. נינט קיבלה פחות מ-2 אחוזים

אתם צופים ב"ניקלודיאון"? אז כנראה שהפרצוף שהכי הייתם רוצים לראות על המסך שלכם, הוא רן דנקר. כן, האביר שלכם קיבל 35 אחוזים מהקולות של הקהל הנהדר בבית, בסקר שערכו ראשי הערוץ, כדי לדעת את מי לזמן לאודישנים הבאים, עכשיו, כשהדר עוזרי, אביב אלוש ודנה פרידר, סיימו את שירותם כמנחים.

 

במקום השני והמפתיע, התייצבה על פי דרישת 20% מהגולשים שרית קרפ, שאמנם הודחה בשבוע שעבר מהתוכנית "נולד לרקוד" אך כבר זכתה לניהול אישי מאייל טייב ואהדת הקהל. מספר דומה ומכובד לקחה עדי הימלבלוי, כוכבת "האלופה" ולשעבר גם כוכבת "השמיניה", שנחתה בדירוג במקום השלישי.  

 

במקום הרביעי, אושרי כהן 12% שהתקמבק למסך עם העונה הרביעית של השיר שלנו" ואת החמישיה הפותחת סוגר מייקל לואיס. שאריות של הצבעות חלקו ביניהם ארבעת האחוזים שהוענקו לאניה בוקשטיין ועוד פחות מזה בדמות 2% שקיבלו: שירי מימון, עפר שכטר, אגם רודברג ונינט.

 

אחרי בורסת השמות הלא מחייבת הזו ישובו הפקות המקור של "ניקלודיאון" בתום ליהוק המנחה הנבחר למסך במרץ. ואורי גלר של המדור היה אומר: תמשיכו להציע, דנקר, שהולך להצטלם בקרוב לשני סרטים, ממש לא בעניין. 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דנקר. העם דורש
דנקר. העם דורש
צילום: יניב אדרי
מומלצים