המשטרה עברה על צו איסור הפרסום של עצמה
המשטרה כבר לא מסוגלת לעקוב אחר צווי איסור הפרסום שהיא עצמה מוציאה. זו כנראה הסיבה שהבוקר הפרה משטרת תל-אביב צו שכזה ופרסמה באתר האינטרנט שלה ראייה מתיק "קרב מיחזור הבקבוקים" במגדל שער העיר ברמת גן. אחר הצהריים ביקשה המשטרה מבית המשפט להסיר את הצו
במשטרה נוהגים לבקש מבתי המשפט צווי איסור פרסום באופן סיטונאי, וגם מקבלים. מתברר שהם עצמם כבר לא מסוגלים לדעת מה מותר ומה אסור לפרסם. כך קרה הבוקר (יום ב') ליחידה המרכזית של מחוז תל-אביב שהפרה את צו איסור הפרסום שקיבלה לפני כמה שבועות ופרסמה באתר שלה ראייה מתיק החקירה של קרב מחזור הבקבוקים במגדל שער העיר ברמת גן.
אין טעם שתחפשו את הראייה, משום שהיא הוסרה מהאתר לאחר פניית ynet. המשטרה שמחפשת אחר מספר חשודים בתקיפה פרסמה את הראייה וביקשה את עזרת הציבור בחיפוש אחר החשוד. כאשר פנינו אליהם כדי לבדוק אם הם לא עוברים על צו איסור הפרסום, פורסמה מיד הודעת תיקון, ובה ביקשו לבטל את ההודעה הקודמת. בהודעה החדשה נאמר שצו איסור הפרסום עדיין בתוקף.
מעניין אם מישהו במחוז תל אביב או במח"ש יבקש לחקור כעת את מפקד היחידה המרכזית, ניצב משנה דן אבימאיר, את ראש מפלג התשאול, סגן ניצב אמיר משה, ואת ראש צוות החקירה, רב-פקד ניסים דאודי, בחשד לעבירה על צו איסור פרסום, לאחר שהדברים כבר פורסמו באתר משטרת מחוז תל-אביב. בעבר, כאשר לטענת משטרת המחוז, כתבים עברו על צו איסור פרסום, הם חקרו אותם מיד באזהרה.
הקטטה המדוברת במגדל שער העיר התרחשה ביום חמישי לפני למעלה משלושה שבועות. יעקב אלפרון, שלטענת המשטרה הפר את מעצר הבית שלו, הגיע למגדל עם בנו דרור ואחיו אריה ומספר ממקורביהם. שם, על פי החשד, דקרו והיכו את איציק אברג'יל ואת מוטי חסין במהלך קרב ענקים על שליטה באזורי איסוף בקבוקים למיחזור. עד כה, נעצרו בפרשה חמישה חשודים והמשטרה עדיין מחפשת אחר אריה אלפרון בחשד לתקיפה.
בשעות אחרי הצהריים הגיעה המשטרה לבית משפט השלום בתל אביב, שם היא הסירה את צו איסור הפרסום ממה שהיה ברור לכולם - כולל בני משפחת אלפרון - שמצלמות האבטחה גם בבניין שער העיר וגם בפיצוציה אליה גלשה הקטטה, כ-300 מטר מהבניין, תיעדו את המתרחש.
במשטרה מבקשים היום את עזרת הציבור בזיהוי אדם שנראה בתמונה, שגם הוא על פי החשד מעורב בתקיפת איציק אברג'יל ומוטי חסין. כל היודע פרטים על אודות זהותו או מקום הימצאו מתבקש לפנות למוקד 100 או לטלפון 03-6802064.