שתף קטע נבחר

מה לא בסדר בתמונה?

סטיב באלמר (לא דוד אפרים, ולא דמות ממסע בין כוכבים) הופיע בתמונה הקודמת. נסו לגלות מה לא בסדר בתמונה של היום

הבחור החביב שצילם כתבנו אהוד קינן לחידה הקודמת הוא לא אחר מסטיב באלמר, מנכ"ל מיקרוסופט, שהצמיח שיער באמצעות הכלים של המדור. מי שענה נכונה היה מגיב מס 11, "מר ש'" (מנ פשר החשאיות?).

 

היו כמובן ניחושים מעניינים:

 

  • "דוד אפרים!!! מה אתה עושה במדור עיבוד תמונה?!? מה זה לא דוד אפרים? אה.... דוד יונה! מה אתה עושה בתמונה? מה זה לא דוד יונה? אה... דוד מנשה...." (הפיל , שרון) - זה דוד סטיב. 
     
  • "כל כך משעמם לך? כל כך משעמם לך עד שאתה שם את תמונתו של השכן של הדוור של דודה של חבר ילדות של בן דוד של העו"ד לשעבר של הנשיא קצב?! ועוד מטושטש?!" (עומר , כפר סבא) -  ולך, עומר, כה משעמם שאתה משקיע בטוקבק לאייטם שלי? טוב לא נורא, הרווחתי שקל.  

 

  • "מישל! עזוב אותך מהתמונה.. מה זה הצל הזה???" (שלומלו) - הצל זה המרגל של Apple.

 

  • "זה אודו, השוטר מחלל עמוק 9. כנראה שאהוד רצה להסתנן למנהרת התולעת, ובזמן שאודו הופך מקיר גבס לדמות אנושית, אהוד צילם אותו לפני שהמהפך הסתיים. לכן התמונה מטושטשת" (שמוליק שורקה , אשקלון) -  לא נגענו , אבל באמת מזכיר את אודו. 

 

  • וטוקבק היום הולך ל: "עזוב מי מצולם, אני אגיד לך מי צילם! אהוד קינן!!! 1....2......שלווווווווש!" ('אורי גלר') 

 

ושוב, צילמתי את שולחן העבודה שלי, וערכתי בו שינוי קטן. נסו לזהות מה לא בסדר בתמונה: 

מה לא בסדר? צילום: מישל דור (לתמונה המלאה)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מה לא בסדר?
מה לא בסדר?
צילום: מישל דור
באלמר. לא אפרים.
באלמר. לא אפרים.
צילום: אהוד קינן
מומלצים