שתף קטע נבחר

הנהג כנראה נרדם ונהרג בהתנגשות בצפון

נהג מסחרית מסוג רנו קנגו סטה מנתיבו מסיבה לא ברורה והתנגש במכונית פרטית ליד קיבוץ בית אלפא. ראש מדור תאונות דרכים במרחב עמקים אמר ל-ynet: "אנו מעריכים כי הנהג נרדם לשבריר שניה על ההגה"

תושב אזור העמקים, בן 50, נהרג הבוקר (יום ד') בתאונת דרכים חזיתית, לאחר שכנראה נרדם על ההגה. האיש עשה דרכו חזרה מאזור המרכז לביתו ובמשטרה מעריכים שככל הנראה נרדם על ההגה והתנגש חזיתית ברכב שהגיע ממול. בתאונה נפצעו שני בני אדם. האחד באורח קשה והשני באוחר קל עד בינוני.

התאונה בצפון (צילום חגי אהרון)

 

ראש מדור תאונות דרכים במרחב עמקים, פקד עוזי הדר, אמר ל-ynet: "מבדיקות שערכנו במקום עולה כי הסיבה לתאונה היא אנושית, אנו מעריכים כי הנהג נרדם לשבריר שניה על ההגה".

 

סמוך לשעה 6 בבוקר הוזעקו ניידות טיפול נמרץ של מד"א גלבוע לטפל בתאונת דרכים חזיתית, סמוך לקיבוץ בית אלפא. "כשהגענו למקום התמונה היתה קשה, ההרוג היה לכוד בתוך הרכב וברכב השני היו שני אנשים פצועים קשה ומדממים", סיפר ל-ynet הפאראמדיק טל אביכזר.

 

מחקירת התאונה עולה כי נהג הרכב הפוגע, שנסע ברנו קנגו, נסע בשעת לילה מאוחרת. סמוך לשעה 6:00 בבוקר סטה האיש מנתיבו ליד קיבוץ בית אלפא והתנגש חזיתית במכונית הונדה שנסעה מולו. הפצועים פונו לבית חולים העמק בעפולה. במשטרה מסרו הודעה למשפחתו של ההרוג, תושב האזור.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
התאונה ליד בית אלפא
התאונה ליד בית אלפא
צילום: חגי אהרון
מומלצים