שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    למה שוקולד לבן לבן?
    מערכת האנציקלופדיה עונה לשאלות הגולשים
    שאלה: למה שוקולד לבן הוא בצבע לבן ולא חום כמו שוקולד רגיל? 

     

    תשובה: לגולשת היקרה שלום. "שוקולד לבן" אינו ממש שוקולד, משום שהוא אינו מכיל את הנוזל המכונה "ליקר שוקולד" (למרות שאין בו כלל אלכוהול), שאותו מייצרים מפולי קקאו. נוזל זה הוא זה אשר מעניק לשוקולד החום את צבעו ואת טעמו השוקולדי. לעומת זאת, "שוקולד לבן" הוא ממתק המכיל חמאת קקאו (בדומה לשוקולד רגיל, אך בכמות פחותה בהרבה), ומשום כך טעמו מזכיר במקצת את טעם השוקולד. אבל בעיקר הוא מכיל מוצקי חלב, וניל וסוכר.

     

    אגב, על פי תקנים הקיימים במספר מדינות, "שוקולד לבן" אינו ראוי להיקרא שוקולד.

     

    למאגר התשובות - לחצו כאן . 

     


      

    אנציקלופדיה ynet מכילה מגוון עצום של ערכים וחיונית לתהליכי למידה והעשרה כמקור מידע מוביל, אמין ובטוח. ערכי האנציקלופדיה נכתבים ונערכים על-ידי צוות עורכים מקצועי, ומשולבים בהם סרטונים, מצגות ועוד.

     

                                  לרכישת מינוי לאנציקלופדיה ynet  


     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "למה שוקולד לבן לבן?"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים