שתף קטע נבחר

מתי לאחרונה אכלתם פיצה ב-1000 דולר?

איך מכינים פיצה שעולה יותר מארבעת אלפים שקלים? פשוט - מורחים עליה המון קרם פרש, עורמים עליה בשר לובסטר כיד המלך ומצפים אותה בלא פחות מארבעה סוגים שונים של קוויאר. טעים? אולי. יקר? בוודאי

 

ביום רביעי שעבר השיקה פיצריית "Nino's Bellissima Pizzerian" הניו-יורקית את "הפיצה היקרה בעולם" שמחירה אלף דולר. הפיצה פותחה ע"י הבעלים, נינו סאלימאג', שסיפר כי תהליך פיתוח הפיצה ארך כשנה. המרכיבים כוללים ארבעה סוגים שונים של קוויאר, פרוסות דקות של בשר לובסטר ובסיס של קרם פרש. הפיצה מחולקת לארבע פרוסות, שעל כל אחת מהן מונח קוויאר מסוג שונה. אחת הפרוסות תכיל יותר מחמישים גרם של קוויאר מסוג "Petrossian Imperial Reserve" שמחירו הקמעונאי הוא 140 דולר לכ-30 גרם. "פיצת היוקרה", כפי שהיא מכונה במסעדה, תוגש רק למי שיזמין אותה 24 שעות מראש ויהיה מוכן לשלם את המחיר.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הם שילמו 1000 דולר?
הם שילמו 1000 דולר?
צילום: ויז'ואל/פוטוס
מומלצים