בן סהר נחת בישראל: "יש עליי לחץ כי אני מגיע מצ'לסי"
החלוץ הצעיר יצטרף לאימוני הנבחרת לקראת המפגש עם אנגליה. ה'סאנדיי מירור': אורי גלר עובד עם עשרה משחקני נבחרת ישראל
בן סהר מעולם לא לבש את מדי הנבחרת הבוגרת של ישראל במשחק רשמי, אבל ייתכן שאת הופעת הבכורה שלו הוא יערוך דווקא במפגש הגורלי מול אנגליה במוצאי שבת. חלוצה הצעיר של צ'לסי נחת הערב (א') בארץ, כדי להצטרף לאימוני הנבחרת שייפתחו מחר.
"אני שמח לחזור ולשחק בנבחרת, זה כבוד גדול", אמר סהר עם נחיתתו. "בינתיים אני רק רוצה לנוח עד לתחילת האימונים".

בן סהר. "ישראל רוצה לעלות מדרגה" (צילום: אלי אלגרט)
"יש לאנגליה שחקני פרמייר-ליג גדולים בסגל ואנחנו יודעים שיהיה קשה", אמר סהר לפני יציאתו לתקשורת האנגלית. "יש הרבה עניין במשחק, והוא חשוב גם לישראל. אנחנו רוצים לעלות מדרגה. כבר שיחקנו טוב בעבר, אבל לא הצלחנו להעפיל למפעל גדול".
החלוץ, ששיחק במילואים של צ'לסי מול בישופ סטרוטפורד הקטנה, יום לפני שנקרא לסגל הנבחרת, סיפר: "בישראל כולם מכירים אותי ומצפים ממני לשחק טוב. יש עליי יותר לחץ, כי אני מגיע מצ'לסי. אני חייב לשמור על קור רוח ולהישאר מרוכז". סהר הוסיף: "יהיה מדהים להצליח מול אנגליה, זה משחק גדול. יהיו 40 אלף צופים באיצטדיון רמת גן, לא כמו בעבר, ששיחקנו בגלות קפריסין".
אורי גלר בשירות דרור קשטן?
הצהובונים האנגלים שוברים שיאים. הבוקר טען ה'סאנדיי מירור' כי נבחרת ישראל החתימה נשק סודי לפני המשחק מול אנגליה. קוראים לו אורי גלר. טל בן חיים כבר סיפר בעבר כי הוא עובד עם גלר, וכעת מספר העיתון האנגלי כי גלר בן ה-60 מבצע שיחות מוטיבציה עם לא פחות מעשרה שחקנים נוספים מהסגל של דרור קשטן, מבית"ר ירושלים ומכבי חיפה.

אורי גלר. אחת, שתיים, שלוווש נקודות
"אני לא יכול לחשוף את שמות השחקנים בגלל חובת הסודיות, אבל אני עובד עם שחקנים בינלאומיים", אמר גלר, שטוען כי כעת הנבחרת של קשטן בטוחה שהיא יכולה להדהים את סטיב מקלארן וחניכיו. "לפני שנתיים עבדתי עם בן חיים על הדמיית כיבוש ובאותו יום הוא כבש את שערו היחיד בבולטון".
יוסי בניון ובן חיים אמורים להיות בהרכב של קשטן במשחק מול אנגליה בשבת הבא. אבל יחד עם שני הליגיונרים האנגלים עשוי לפתוח גם ליגיונר נוסף מהפרמייר-ליג, שמשחק בעיקר בליגת המילואים. בן סהר, החלוץ בן ה-17 של צ'לסי, הוכיח כבר כי יש לו פוטנציאל ענק, וקשטן חושב להציב אותו כחלוץ היחיד במשחק הקריטי במוקדמות היורו.