שתף קטע נבחר

ארה"ב: שוטר הכריח בני זוג לבצע אקט מיני

שוטר במשטרת דטרויט נעצר לאחר שבני זוג התלוננו כי כפה עליהם לבצע אקט מיני בעוד הוא מתבונן במתרחש. הוא נעצר, ואף הוגש נגדו כתב אישום בגין התנהגות מינית בלתי חוקית, והתנהגות בלתי הולמת בעת מילוי תפקידו.

 

מתלונתם של בני הזוג עולה כי השוטר, רוזוולט טידוול, עצר אותם ללא סיבה בשעה שנסעו במכוניתם בכביש צדדי בפארק בעיר. לדבריהם, הם עצרו את המכונית, ואז התיישב טידוול במושב האחורי והורה להם לבצע אקט מיני אחד על השניה. לאחר מכן אף הכריח השוטר את האישה ללטף אותו, ולאחר מכן גיפף אותה בניגוד לרצונה.

 

עם זאת, מתברר כי לא מדובר במקרה חד פעמי. כמה ימים לאחר שהוגשה התלונה הראשונה נגדו, הגיעו שני זוגות נוספים למשטרה ובפיהם תלונות דומות. על פי החשד, אילץ טידוול את אחד מהזוגות לקיים יחסי מין במכוניתם בעודו צופה בהם, ואף איים כי אם יסרבו הוא ירשום להם דו"ח ואף יעצור אותם.

 

"הוא השתמש בהם ככלי לתענוגות המין שלו", אמרה נציגת התביעה, שהעריכה כי ישנם זוגות נוספים שנפלו קורבן למעלליו של טידוול, אולם לא התלוננו על כך מתוך מבוכה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שוטר שובב (אילוסטרציה)
שוטר שובב (אילוסטרציה)
צילום: index open
מומלצים