שתף קטע נבחר

סלט פסטה: המרענן של הקיץ

כתוספת עשירה או כארוחה בפני עצמו - אין כמו סלט פסטה קר. יעל מורג מציעה ארבעה מתכונים שכדאי לעשות בהם שימוש בקיץ הקרב, ויפה שעה אחת קודם

סלט פסטה הוא אחד מהמאכלים השימושיים ביותר שיש, בעיקר בקיץ. הוא יכול להוות ארוחה שלמה - קלילה אך משביעה בזכות הפחמימות והתוספות - או כמובן, להצטרף כתוספת לכל ארוחה. בין אם מוספים לפסטה בשר קר, דגים או מסתפקים בירקות, סלט קר הוא תמיד צבעוני, רב טעמים ומרענן. לפניכם ארבעה מתכונים נבחרים. שלושה מתוכם מוקדשים כל אחד למטבח אחר: בסגנון איטלקי, צרפתי וקליפורני.

 

טיפ: בפעם הבאה שאתם מכינים פסטה מהסוג שמתאים לסלט, הכינו כמות כפולה והקפיאו. אפשר להעביר את קופסת הפסטה הקפואה למקרר בבוקר, שם תפשיר עד שתחזרו מהעבודה. נותר רק להוסיף כמה חומרים ורוטב, והארוחה מוכנה.

תעשה את הסלט שמח במיוחד. פסטה בצבעים (צילום: יעל גרטי)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דניה זגדון
מומלצים