אתרים|כתבות|אנציקלופדיה|פורומים|קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בלוגוס

מיקרוגל (אילוסטרציה) 
 

 

ארה"ב: צלה את בתו במיקרוגל "בגלל השטן"

נכנס בו השד: תושבת טקסס סיפקה אתמול (יום א') הסבר מקורי לסיבה שהובילה את בעלה לשרוף את בתם התינוקת במיקרוגל. אווה מרי מולדין, בת ה-20, אמרה בראיון לתחנת טלוויזיה בעיר יוסטון כי בעלה, ג'ושוע, ביצע את המעשה כיוון ש"השטן רצה למנוע ממנו מלהפוך לאיש דת".

 

"השטן ראה בבעלי כאיום", אמרה אווה והכחישה את טענת בעלה, בן ה-19, כי ביצע את המעשה כתוצאה מלחץ נפשי. "ג'ושוע לעולם לא היה פוגע בה. הוא אוהב אותה", אמרה אווה שהוסיפה כי ברצונה להתאחד עם בתה מוקדם ככל האפשר. אך לרשויות להגנת הילד במדינת טקסס יש תוכניות אחרות, והן כבר החלו בהליכים להוצאת התינוקת, בת החודשיים, מידי הוריה. 

 

"בעלי אינו מפלצת כפי שאנשים חושבים. השטן ניצל את חולשותיו. ג'ושוע הוא אדם נפלא. כשהילדה בוכה - הוא זה שמרגיע אותה, כשהיא חולה - הוא זה שלוקח אותה לרופא", גוננה אווה על בעלה. היא אף סיפרה שפתחה דף באינטרנט הקורא לאנשים לסייע לה בהגנה על ג'ושוע.

 

ג'ושוע מולדין נאשם כי "צלה" את בתו לפני כעשרה ימים במשך 10 עד 20 שניות במיקרוגל במלון דרכים בעיירה גלווסטון. התינוקת, אנה מרי, אושפזה בבית חולים כשהיא סובלת מכוויות חמורות בצד השמאלי של פניה ובידה השמאלית. נגד מולדין כבר הוגש כתב אישום ואם יורשע הוא צפוי לעונש הנע בין חמש ל-99 שנות מאסר.

 

 


מאת: AP | 05:20 | הגיבו 18 תגובות
שלחו קטע לחבר  |  קראו תגובות |  הוסיפו תגובה | 

פורמט להדפסההדפס כתבה

חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
הוט
רשת
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
ynet-shops
ynettours
winwin



אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
ynetnews
ירוק
לאשה
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
פנאי פלוס
mynet
כלים ושירותים
קניות
הזמן חופשה
winwin
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
לימודים

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןקידום אתריםTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as17-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©