"סקס והעיר הגדולה" - בקרוב הסרט
אחרי שהובטח לקים קטרל שכר שמן יותר, ההפקה שוב עולה על המסלול וארבע הבנות יצעדו ברחובות ניו יורק על המסך הגדול
בנות "סקס והעיר הגדולה" מגיעות למסך הגדול. אחרי משחק מקדים ממושך, גרסת הסרט לסדרה של רשת HBO קורמת עור ועקבים באולפני "ניו-ליין סינמה", שאחראים לטרילוגיית "שר הטבעות".
על פי הדיווח של עיתון התעשייה "וראייטי", שרה ג'סיקה פארקר, קים קטרל, כריסטין דייויס וסינתיה ניקסון כבר משכתבות את הטקסטים עם מייקל פטריק קינג, שישמש מפיק גם על המסך הגדול. קינג יפיק בשיתוף עם פארקר, ג'ון מלפי ודארן סטאר, מי שיצר את הסדרה המבוססת על טורים אוטוביוגרפיים שכתבה קנדיס בושנל.
הצילומים לסרט היו אמורים להתחיל כבר לפני שנתיים אבל התהליך נעצר כאשר קטרל התחרטה. היא דרשה להיות מעורבת בכתיבת התסריט ובנוסף גם העלאה במשכורת כמו של פארקר, שקיבלה תוספת שכר משום שהיתה שותפה בהפקת הסרט. אולם הזמן שעבר ועסקת החבילה שקיבלה קטרל - שכללה משכורת שמנה וחוזה לסדרה עתידית ב-HBO - הניעו מחדש את הגלגלים.
בנות "סקס והעיר הגדולה". יוצאות לדרך
מומלצים