שתף קטע נבחר

הודו: תינוקת בת יומיים נקברה בחיים - ושרדה

תינוקת בת יומיים נקברה בחיים על-ידי סבהּ בדרום הודו, אך הצליחה לשרוד. איכר שעיבד שדה בפאתי כפר סמוך לעיר הידברד הוא זה שמצא את התינוקת. האיכר סיפר לשוטרים שהבחין בידהּ של התינוקת שביצבצה מתוך האדמה.

 

התינוקת, שעדיין אין לה שם, לא זכתה לקבל אוכל מאז לידתה. משקלה 1.7 קילוגרם. צוותים רפואיים שהוזעקו למקום פינו אותה לבית החולים סמוך להידרבד. רשת ה-BBC דיווחה שמשטרת הודו עצרה את הסב, עבד אל-רחמן בן 52, בחשד לניסיון לרצח. רחמן הודה בחקירתו כי הוא זה שקבר את התינוקת בשדה.

  

"עדיין לא הצלחתי להשיא את ארבע בנותיי ולא יכולתי לקבל את האחריות על בת נוספת, למרות שמדובר בנכדתי הראשונה", אמר רחמן בחקירתו. עדיין לא ברור אם בתו של רחמן ואמה של התינוקת היתה מעורבת במקרה והסכימה למעשים.

 

על-פי אומדני ממשלת הודו, קרוב ל-10 מיליון בנות נרצחו בידי הוריהן ב-20 השנים האחרונות. הרשויות המקומיות מדווחות כי מקרי הרצח של תינוקות מתרחשים לעיתים באזורים כפריים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תינוקת. ארכיון
תינוקת. ארכיון
צילום: רויטרס
מומלצים