אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

עם חברים כאלה...

נסיון סחיטה (אילוסטרציה) צילום: שאול גולן
נסיון סחיטה (אילוסטרציה) צילום: שאול גולן
 
עו"ד תומר נווה. מייצג את הצעיר
עו"ד תומר נווה. מייצג את הצעיר 
 
 


 

נערה בת 16 הודתה: בדיתי אונס

צעיר שנעצר אתמול בחשד שאנס נערה שהכיר, שוחרר ממעצר לאחר שהתברר כי הנערה בדתה את הסיפור כחלק מנסיון סחיטה. המשטרה: הנערה, ונער נוסף המעורב בפרשה, יועמדו לדין ויואשמו במסירת הודעת שווא ושיבוש הליכי חקירה

אחיה ראב"ד
פורסם: 15.08.07, 16:50

הקלות הבלתי נסבלת של העלילה: צעיר מטירת כרמל שנעצר אתמול בחשד שאנס באכזריות נערה בת 16 ואף הציע לחבריו להצטרף למעשה, שוחרר היום (ד') בצהריים ממעצרו. הסיבה: המשטרה גילתה כי הנערה המתלוננת, ואחד מחבריו של הצעיר, העלילו את המעשה. בא כוחו של הצעיר, עורך-הדין תומר נווה, טען כי מקור העלילה בניסיון סחיטה של הצעיר.

 

תחילת הפרשה שלשום בערב, כאשר נערה בת 16 מטירת הכרמל הגיעה לתחנת המשטרה בעיר, כשהיא מלווה בצעיר. השניים סיפרו לחוקרי התחנה כי לפני כחודש נאנסה הצעירה במשך מספר ימים, מספר רב של פעמים, על ידי צעיר תושב המקום. לטענת הנערה, הצעיר אף ביצע בה מעשי סדום. הצעיר שליווה את המתלוננת סיפר לחוקרים כי כשהחשוד הציע לו ולחברים נוספים לשכב עם הנערה, זו פתחה בפניו את לבה, והודתה על שאירע. בעקבות זאת שיכנע אותה להגיש תלונה במשטרה.

 

אתמול בצהריים נעצר כאמור הצעיר כחשוד במעשה, והובל לחקירה. הוא אישר כי קיים מערכת יחסים עם הנערה ואף שכב עמה, אולם לגרסתו הכל נעשה בהסכמה. מפקד משטרת טירת כרמל, רב פקד ישראל טוביה, הסביר כי גרסתו של הצעיר נשמעה אמינה, ובכל זאת הוא הובא לבית משפט להארכת מעצר, מאחר והעדויות שהיו בידי המשטרה קשרו אותו למעשה.

 

 

"במקביל המשכנו - בליווי של פרקליטות מחוז חיפה - גם בחקירה של הנערה, כי הגרסה שלה הייתה קצת בעייתית", הסביר רב פקד טוביה. "היום בצהריים הודתה הנערה כי כל הסיפור היה בדוי, וכי הצעיר שהתלווה אליה, איתו היא יוצאת כעת, הוא שיזם את העלילה. מיד לאחר מכן שחררנו את העצור".

 

 בא כוחו של החשוד, עו"ד תומר נווה מחיפה, סיפר כי הנערה וידידה סחטו את מרשו, עוד לפני שהעלילו עליו במשטרה. "הסחיטה החלה כבר לפני מספר חודשים ועד עתה הוא שילם להם קרוב ל-20 אלף שקלים", סיפר עו"ד נווה. "כאשר הם פנו אליו פעם נוספת, הוא סירב לתת להם את הכסף ואמר שלא יישאר לו כסף לאוכל. למחרת הם הגישו את התלונה במשטרה".

 

רב פקד טוביה הוסיף כי הצעיר שהיה מעורב בעלילה נעצר, וכי הוא והנערה יואשמו במסירת הודעת שווא ובשיבוש הליכי חקירה. 

 


תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as30-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©