שתף קטע נבחר

מדונה בת 49

אסתר חוגגת 49 ואתם מרוויחים עוד שנה עם הבחורה שלא נראית דקה יותר מ-35. המדור וכוחות הטבע מצדיעים לאשה שהרבה יוגה ועשב חיטה הביאו לה את האושר

ב- 16 באוגוסט 1958 יצאו לאוויר העולם כמה וכמה תינוקות, אבל אחת מהן היתה מיוחדת, כי לפי איך שאנחנו מכירים אותה היום, ברגע שהרופא הפליק לה, היא בטח תפסה קריז והתחילה לצרוח עליו "יס! אקספרס יורסלפ".

 

אין ספק שמדונה לואיז ורוניקה צ'יקונה, או מדונה או מאדג' או סתם אסתר, שחוגגת היום יום הולדת 49, גרמה לרבים מאיתנו תחושות שנעות מעוויתות בטן, שנגרמו מאולקוס ועד לפרפרים בבטן, שנגרמו מהתאהבות. יש כאלה שסבלו מעוויתות במקום נמוך יותר, נפרט בהמשך.

 

מדונה. רואים? כאן הרופא הפליק לי (צילום:רויטרס)

 

 

פאפא דונט פריצ'

מדונה, האישה והסקס, תאמינו או לא, היא בת לכומר קתולי. מה שאומר שסקס בא אחרי החתונה, ובכלל לא קוראים לזה סקס, אלא פרו ורבו, שלא לדבר על האיסור להתגרש. בואו נגיד שמרד הנעורים במשפחה הזו עבד שעות נוספות וכל מה שאתה יכול לא לאחל לעצמך, אבא של מדונה עבר.

 

אמא שלה, מתה כשמדונה היתה בת 5, והשאירה אותה עם עוד חמישה אחים ואחיות, כשמדונה היא השלישית. אגב, מאוחר יותר נוספו עוד שתי אחיות. כנראה שהשכנים לא ממש רצו לשחק איתם כדורסל, אז הם היו צריכים להשלים לקבוצה פלוס מאמן ואחד שמוכר נקניקיות במגרש.

 

חוסר התלהבות מכדורסל, הוביל את מדונה לשיעורי המחול והשירה ובתיכון היא אפילו היתה מעודדת. סוג של רקדנית פלאס זמרת פלאס שרלילית. לא שיש משהו רע בזה.

 

לייק א-וירג'ין

בשנת 1977, בגיל 19, למי שעדיין יושב עם המחשבון, עברה מדונה לעיר הגדולה ניו יורק. האגדות מספרות שבכיס היו לה 35$. כנראה שאז כל דולר היה שווה משהו, כי מהר מאד מדונה הצטרפה לכיתת המחול של הכוריאוגרף אלווין איילי ומצאה את עצמה מפזזת על בימות ודופקת פוזות בעבודות דוגמנות מזדמנות.

 

בין היתר היא גם תרמה את קולה ללהקה שנקראה "מועדון ארוחת הבוקר", אין קשר לסרט, והתחילה לעבוד עם החבר דאז, שלא ממש מעניין השם שלו, על הקלטות של שירים.

 

רוכבת על גל ההצלחה עוד משנות ה-80 (צילום:איי.פי)

 

מפיק ודי.ג'י בשם מארק קאמינס, העביר את קלטות הדמו של מדונה לחברת התקליטים "Sire Records" ומשם הכל התחיל באמת. אמרתם שנות ה-80, אמרתם מדונה. בשנת 1983, יצא האלבום הראשון שנקרא "מדונה", ואם זו לא בלונדינית אמביציונית, אז מה כן, וההצלחה שלה עלתה על הסאבווי הכי מהירה בניו יורק והביאה אותה לכל העולם. באותו עשור האלבום הכי משמעותי שלה היה "True Blue". סמל לבאות?

 

דונט קריי פור מי ארג'נטינה

מעבר לאהבה הגדולה לשירה ולריקוד, מדונה גם נורא התלהבה מעולם הסרטים, אבל הוא פחות התלהב ממנה. אם כל אלבום שלה, אז, התקבל בהערצה, כל סרט שלה התקבל בסימנים מגונים וגיחוך. הסרט היחיד שהצליח להוציא חיוך ממישהו והפך לסוג של קאלט, היה "סוזן סוזן", בו היא שיחקה מול רוזאנה ארקט

צילום: איי פי
מדונה (צילום: איי פי)

 מעבר לזה, היחיד שהיה שווה התייחסות, והיו הרבה בדרך, היה "דיק טרייסי", שאמנם גם לא היה מוצלח, אבל הוא הכניס למדורי הרכילות הרבה סיפורים על מלכת האירוטיקה והרב-שגל המלכותי, וורן בייטי.

 

היה עוד איזה זיק קטן של כישרון בסרט "ליגה משלהן", אבל יכול להיות שבגלל שטום הנקס וג'ינה דיוויס היו בסרט, הם חיפו על הרגעים הפחות טובים, שלא לומר רעים, של המדונה.

 

את ההפתעה הגדולה קיבלנו בדמות "גלובוס הזהב" שמדונה קיבלה על תפקידה כאווה פרון ב"אוויטה". כנראה שאנטוניו בנדרס עשה לה טוב, ואולי לא רק על הסט.

 

מטיריאל גירל

בשנות ה-90 ההצלחה של מדונה המשיכה במהירות מסחררת ברכבת המהירה ובין איסופי פרסים בכל תחום אפשרי, היא גם החליטה ללכת על חשיפה, פול פרונט אנד באק, בספר "סקס" שיצא ב-1992. נחשו על מה הוא היה.

 

התמונות, ההתבטאויות והקליפים שנאסרו לפרסום ב-MTV העלו את מדונה מדרגה והיא קיבלה את התואר המקביל למדונה הקדושה. 

צילום: איי פי
מדונה (צילום: איי פי)

 טרם מצאנו את התיאור המתאים. ולמרות הביקורות הקשות, אין מישהו בעולם, אפילו באפריקה הרחוקה, שלא יודע מי זו מדונה, האישה והבלונד.

 

ריי אוף לייט

בשנים האחרונות  מדונה עשתה ניסיונות מגוונים במוזיקה שלה, אחד מהם, האלבום "Ray Of Light" הפך אותה להצלחה עוד יותר גדולה, בגלל החיבור המבריק למוזיקה האלקטרונית. היו לה כמה נפילות במוזיקה, אבל נראה שבתקופה האחרונה היא שוב מצליחה בענק והבלונד ממשיך להסתובב בעולם.

 

לייק א-פרייר

מעבר למוזיקה, לסרטים, לנשים, לגברים ולשאר החיות. מדונה החליטה בשלב מסויים להצדיק את השם, ולהתקרב יותר לאלוהים. מי יודע? אולי היא חשבה שגם לה, כמו לבתולה, ייולד איזה ילד שלאבא שלו קוראים גוד. היא בחרה ללכת על הדרך המתוחכמת, ואין ספק שהכניסה שלה לעולם הקבלה, הזניקה את מניות המיסטיקה מעלה-מעלה, וזה הגיע אפילו למוח של בריטני, שיש בזה הישג מרשים ביותר. היא אפילו לקחה לעצמה את השם העמוק יותר, אסתר ועשתה כמה סיבובי שכונה בכותל הירושלמי שלנו.

 

הקירבה לדת, כנראה קירבה אותה גם למילים הכתובות, והיא הוציאה כמה ספרי ילדים, ביניהם, תאמינו או לא, "יעקב ושבעת הגנבים". חפשו בכל רשתות הספרים המובחרות. לא אצלנו.

 

מדונה מתחזקת יהדות או סתם קוראת ספר (צילום:דוויד רולינגס, מרכז הקבלה ישראל) 

 

הילדים אגב, זו סאגה בפני עצמה. הראשונה, לורדס, נולדה לה ולמאמן כושר שנהג לאמן אותה, אין ספק ששיטות השכנוע שלו לעשות ספורט, בהחלט עובדות. הבן השני, רוקו, נולד כבר לבעל השני שלה, גאי ריצ'י, בקרוב פרטים נוספים. והביג פינאלה של סאגת הצאצאים, שכנראה עדיין לא תמה, נסגרת לעת עתה בדיוויד, הילד המלאווי החמדמד שהיא אימצה, אחרי שאבא שלו הרשה לה. אבל אז הוא לא הרשה לה, ואז היא בכתה קצת אצל אופרה והסאגה הסתיימה. מדונה כבר הודיעה שהיא מתכננת על עוד אחד.

 

אמריקן פאי

יתכן וציינו כאן כמה פעמים, לא הרבה, את עניין הסקס. מדונה, בתור סוג של עוגת "אל אמריקן גירל" עם תוספת קצפת ושני דובדבנים, טעמה ונטעמה ע"י מספר, לא ברור מהו, של חובבי וחובבות קינוחים.

 

את החוקיים, אנחנו יכולים בקלות לספור ולספר. שון פן, היה הליגל הראשון שלה. הם התחתנו ביום הולדת ה-27 שלה, והתגרשו ארבע שנים אחרי, בתאריך שלא ממש היתה לו משמעות יום הולדתית. יש אומרים שפן, כנראה, עשה כמה דברים אי-ליגל, שגרמו לה לעזוב אותו. 

צילום: רויטרס
מדונה גיא ריצ'י (צילום: רויטרס)

 אבל אנחנו מחבבים את שון וממשיכים הלאה לליגל השני, הלא הוא גאי ריצ'י, שאותו הכירו לה החברים הטובים, סטינג וטרודי סטיילר, שמאוחר יותר היו הסנדקים של רוקו.

 

הנישואים גולשים על מי מנוחות, למעט סיפורים פה ושם במדורי הרכילות, אבל אל תאמינו לכל מה שכתוב בעיתון, רק באינטרנט.

 

אנחנו מאחלים למדונה את כל האושר בעולם, נשיקות וחיבוקים, שולחים פרחים. ומדונה, אם את קוראת, נשמח לבוא לבקר באחוזה בלונדון, או סתם בבית במיאמי.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מדונה וכל הילדודס
מדונה וכל הילדודס
צילום: איי פי
מומלצים