שתף קטע נבחר

נפאל: חברת תעופה הקריבה עיזים לאל השמיים

קברינטי חברת התעופה הלאומית של נפאל, החוששים זה זמן רב מתאונות אוויריות, בחרו בדרך ייחודית להילחם בתופעה. בעקבות תקלה שאירעה באחד ממטוסי החברה, הוחלט להקריב שתי עיזים בניסיון לפייס את אל השמיים של דת ההינדו, אַקָאש בְּהַירָב.

 

חברת התעופה "נפאל איירליינס" ביטלה בשבועות האחרונים מספר טיסות, בעקבות ליקויים טכניים שהתגלו במטוס בואינג-757 שבבעלותה. כלי תקשורת במדינה דיווחו בשבוע שעבר כי הבעיות שפוקדות באחרונה את החברה נובעות מכשלים במערכות החשמל של המטוסים.

 

גורמים בחברה מסרו כי במסגרת הטיפול בליקויים הטכניים, הונחו שני עיזים מול המטוס שחנה בנמל התעופה הבינלאומי בבירה קטמנדו, ושם הוקרבו לאל אַקָאש בְּהַירָב, בהתאם למסורת ההינדואיסטית.

 

ראג'ו ק.ס, בכיר ב"נפאל איירליינס", סירב להעניק פרטים נוספים בנוגע לליקויים, אך אמר לסוכנות הידיעות רויטרס כי "היתה תקלה במטוס, אבל היא תוקנה. עכשיו הוא כבר חזר לעבוד".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מנחה לאל (אילוסטרציה)
מנחה לאל (אילוסטרציה)
צילום: גטי אימג' בנק ישראל
מומלצים