משש יוצאת אחת
שש להקות מתחרות על ליבכם ואוזניכם ורק אתם תחליטו מי מהן תזכה לחמם את "היהודים" מול אלפי אנשים. לפתיחה, בואו להכיר את "Noble Brats"
לפני כחצי שנה זכתה להקת "ניאון" לחמם את ברי סחרוף בחגיגות "גולדסטאר סאונד סיסטם". בימים הקרובים אנחנו שוב ניתן את ההזדמנות הענקית הזו ללהקה יחסית לא מוכרת שב-29 בספטמבר תזכה לחמם את "היהודים" בהאנגר 11 בתל אביב.
בשלושת הימים הקרובים נציג לכם בכל יום שתי להקות שמביאות עימן רוק כבד, מטאל או גראנג' בפרט ודיסטורשן בכלל. ביום חמישי הקרוב תוכלו להצביע ללהקה האהובה עליכם ולבחור מי תהיה זו שתעלה על הבמה מול אלפי אנשים. לפתיחה, קבלו את "Noble Brats" עם השיר "Nobody Lives On The Top Of The Hill".
תעודת זהות - Noble Brats
הסיפור מאחורי הלהקה: חמישה חברים בני 20 פלוס מאזור המרכז והשרון, כשכל אחד מהם עוסק כבר הרבה שנים במוזיקה. לפני כארבע שנים הוקם ההרכב על ידי יניב פלג ואליאור סולומון, שבהתחלה היו רק צמד ואחר כך התפתחו ללהקה של היום.
חברי הלהקה: יניב פלג - שירה, ירון לנדסברג - גיטרה, מיכאל וידר- גיטרה, אלון שולמן - בס, אליאור סולומון - תופים.
השפעות עיקריות: פלסיבו, סמשינג פמפקינס, פיקסיז, סוניק יות'.
החלום הגדול: הלהקה נמצאת עם הפנים מעבר לים ובימים אלה מתכננת את מסעה לחו"ל. בפברואר מתכוונים חברי הלהקה לצאת לסיבוב הופעות באירופה. חוץ מזה, הם אומרים: "לחיות מהמוזיקה ולהגיע לכמה שיותר אנשים".
