אחרי שישה נצחונות – דודי סלע הפסיד
אלוף סיאול הטרי הובס בשמינית גמר בוסאן 6:0, 6:1 בידי הסרבי טרויצקי ואמר: "סבלתי מעייפות כללית אחרי רצף המשחקים". ביום ה': הראל לוי בשמינית הגמר
דודי סלע נעצר. אחרי עשרה ימים מוצלחים בדרום קוריאה ושישה נצחונות ברצף, הריצה של דודי סלע באסיה נעצרה. המחבט מספר 1 של ישראל, שזכה ביום ראשון בטורניר סיאול, הודח הבוקר (ד') בשמינית גמר צ'לנג'ר בוסאן (פרסים בסך 100 אלף דולר) אחרי תבוסה 6:0, 6:1 לסרבי ויקטור טרויצקי, המדורג 135 בעולם.
סלע (73), ששילם כנראה את מחיר העייפות, הובס בקלילות מול יריב אותו ניצח בשבוע שעבר בדרך לתואר בסיאול וסיים את דרכו בטורניר בוסאן עם 8 נקודות דירוג ופרס כספי של 1,720 דולר.

דודי סלע. "סבלתי מעייפות כללית" (צילום: איי פי)
"סבלתי מעייפות כללית ובקושי הצלחתי לזוז על המגרש אחרי רצף המשחקים", אמר סלע בסיום ומאמנו, יואב שב, הוסיף: "דודי היה עייף מאוד פיזית ומנטלית אחרי התקופה האחרונה וזה דבר שאפשר להבין. עכשיו ניקח יום או יומיים חופש ונחזור להתאמן. אני בטוח שדודי יהיה כמו חדש בתחרות הבאה". התחרות הבאה של סלע תהיה בעוד שבועיים, צ'לנג'ר בטייוואן.
לישראל נשאר נציג נוסף בטורניר, הראל לוי, שישחק ביום חמישי בשמינית הגמר מול הקוריאני קיו טה אים (263 בעולם), שהדיח בסיבוב הראשון את היווני מזראקיס (256).
דודי סלע
צילום: איי פי
מומלצים