שתף קטע נבחר

מאסטרס: רם וארליך הפסידו לדאם ופאאס

כמו בשנה שעברה, אחרי הניצחון בפתיחה, 'אנדיוני' הפסידו במשחקם השני, 6:4, 7:5 לצמד הצ'כי-הודי. עכשיו הישראלים חייבים לנצח את ביורקמן ומירני כדי להעפיל לחצי הגמר

ההפסד שאחרי. לאחר הפתיחה המצויינת של המאסטרס בשנגחאי, עם ניצחון על פול הנלי וקווין אולייט, רם וארליך החמיצו הערב (ג') אפשרות להבטיח את מקומם בחצי הגמר, לאחר שהפסידו 6:4, 7:5 לצ'כי מרטין דאם ולהודי לאנדר פאאס במשחק השני בבית הזהב.

 

 

'אנדיוני', שנכנסו לטורניר היוקרתי בשנגחאי רק תודות לפציעה של מייק בריאן ופרישת ה'בראוניז', לא הצליחו לשמור על המומנטום וכעת הם תלויים בתוצאות המשחק השלישי והאחרון שלהם בבית המוקדם, מול יונאס ביורקמן (שבדיה) ומקס מירני (בלארוס), שהיום הפסידו להנלי ואולייט 7:6, 6:4.

רם וארליך. הופעה שנייה ברציפות בשנגחאי (צילום: איי פי)

 

אם רם וארליך ינצחו ביום חמישי את ביורקמן ומירני, הם יהיו חייבים במקביל גם הפסד של הנלי ואולייט מול דאם ופאאס. בכל מצב אחר, הישראלים יחזרו הביתה כבר אחרי שלב הבתים, כמו בעונה שעברה.

 

מהלך המשחק

יכולת טובה של אנדי רם ויוני ארליך ליד הרשת איפשרה להם לזכות במשחקוני ההגשה הראשונים והעלתה אותם ליתרון 1:2. כבר לפני המשחקון הרביעי הגיע פיזיורתפיסט לעסות את גבו של רם, שנתפס ככל הנראה בדקות הראשונות. אנדי חזר מצוין, אבל מספר טעויות רצופים של ארליך הביאו לשבירה הראשונה במשחק ולפיגור 4:3.

רם וארליך בפעולה. חייבים ניצחון במשחק השלישי (צילום: איי אף פי)

 

אנדיוני עוד שמרו על משחקון ההגשה הבא, אבל הגשות טובות של דאם ומשחק רשת מצוין של פאאס איפשר לצמד ההודי-צ'כי לזכות במערכה הראשונה, אחרי ניצחון 4:6.

 

המומנטום השלילי נמשך עם פתיחת המערכה השנייה, בה שוב נשבר רם במשחקון הראשון. 0:1 לדאם ופאאס. רם וארליך לא הצליחו לשבור בחזרה, אבל הם לפחות שמרו ונשארו בתמונה, בפיגור 3:2 בלבד. במשחקון הבא כבר הציגו השניים יכולת מעולה, אבל אובדן שני 'ברייק-פוינטס' מנע את השבירה המיוחלת.

 

היכולת הטובה השתלמה לבסוף, כשרם וארליך שברו ל-4:4 במשחקון השמיני. אלא שכמו במערכה הראשונה, הצמד הישראלי איבד ריכוז במשחקון קריטי, הפעם זה היה ב-11, והשבירה הזו הוליכה את דאם ופאאס לניצחון 5:7 במערכה השנייה ובמשחק כולו.

פורסם לראשונה 13.11.07, 15:28

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אנדי רם ויוני ארליך
אנדי רם ויוני ארליך
צילום: איי אף פי
מומלצים