דרושות למשרד התיירות: חמש נערות קוריאניות
חמש הנערות הקוריאניות שהצטלמו כשהן משוחות להנאתן בבוץ בפסטיבל שהתקיים בדרום קוריאה, לא תיארו לעצמן שמשרד התיירות הישראלי יצא בעקבותיהן. קמפיין תיירות ישראלי חדש בקוריאה יוצא בקריאה נרגשת - "מי הנערות הללו?"
משרד התיירות פונה בימים האחרונים לציבור הקוריאני בבקשה לסייע באיתור חמש נערות קוריאניות, אשר צולמו לפני כחודשיים בפסטיבל הבוץ שהתקיים בקוריאה, לאחר שמשחו עצמן בבוץ - בדומה למנהגם של המבקרים בים המלח.
במסגרת הקמפיין מתפרסמות תמונת הנערות, תחת הכותרת: "מי הנערות הללו?", והציבור הקוריאני נקרא לזהות את הנערות. לאחר שיאותרו המצולמות, הן תוזמנה לבקר בארץ הקודש ולפגוש את הבוץ המקומי, בחברת חמשת הפותרים נכונה.

מי מזהה? המודעה שפרסם משרד התיירות בקוריאה
במסגרת הקמפיין, מקווה משרד התיירות לקדם את התיירות מקוריאה לישראל, שתפסה תאוצה בחודשים האחרונים. זאת לאחר שלפני כשלושה חודשים נפגש שר התיירות, יצחק אהרונוביץ', בקוריאה עם נשיא חברת התעופה קוריאן-אייר, וסיכם עימו על הפעלתן של שלוש טיסות שבועיות מקוריאה לישראל, החל מחודש אפריל הקרוב. במשרד התיירות מעריכים כי עם הפעלת הטיסות, יוכפל מספר התיירים הקוריאנים אשר יגיעו לישראל, תוך שנים ספורות.
מתחילת השנה ועד לחודש אוקטובר הגיעו לישראל 30,424 תיירים מקוריאה - גידול של 21% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. מרבית התיירים מגיעים לישראל מדרום קוריאה, שבה אוכלוסייה נוצרית גדולה והנתונים מצביעים על פוטנציאל תיירותי הולך וגדל.