שתף קטע נבחר

יעקב גלברד מונה ליו"ר דירקטוריון פעיל בתפרון

ישי דוידי, בעל השליטה בפימי: "אני מברך על הצטרפותו של יעקב גלברד לחברה כיו"ר פעיל. תפרון נמצאת בפתחה של תקופה משמעותית ומאתגרת, אני סמוך ובטוח שניסיונו הרב ויכולותיו של גלברד יהוו תרומה מהותית להתפתחויות הצפויות בחברה"

חברת תפרון בע"מ, יצרנית מובילה בתחום מוצרי הלבשה תחתונה ללא תפר והלבשת ספורט (EFPTM engineered-for-performance) הודיעה היום (ה') על מינויו של יעקב גלברד, מנכ"ל קבוצת בזק לשעבר, ליו"ר פעיל של דירקטוריון החברה.

 

ישי דוידי, בעל השליטה בפימי, מסר: "אני מברך על הצטרפותו של יעקב גלברד לחברה כיו"ר פעיל. תפרון נמצאת בפתחה של תקופה משמעותית ומאתגרת, אני סמוך ובטוח שניסיונו הרב ויכולותיו של גלברד יהוו תרומה מהותית להתפתחויות הצפויות בחברה. שיתוף הפעולה בין גלברד כיו"ר פעיל לבין הנהלת החברה עתיד להניב תוצאות חיוביות לחברה ולבעלי מניותיה."

 

כמו כן, החברה הודיעה כי ירום אורן מחליף את גילון בק כחבר בדירקטוריון החברה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יעקב גלברד. קריירה חדשה
יעקב גלברד. קריירה חדשה
צילום: אורן אגמון
מומלצים