שתף קטע נבחר

סנגריה חמה ללילה קריר

סנגריה צוננת היא הפתרון הספרדי המושלם ליום קיץ חם. ומה עושים אם רוצים בחורף? מכינים סנגריה חמה כמובן - יין, ברנדי, פירות ותבלינים - החורף מעולם לא נראה מזמין יותר

סנגריה חמה

מתכון של השף אנטוניו מנסה, מסעדת "אלי אולי"

 

המרכיבים:

1 ליטר יין ספרדי אדום

2 כפות סוכר

1 תפוז מופרד לפלחים וחתוך לקוביות

1 אפרסק חתוך לקוביות

1/2 כוס מיץ אפרסקים

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/4 כוס ברנדי

2 מקלות קינמון

3 מסמרי ציפורן

1 כף ג'ינג'ר קצוץ

 

אופן ההכנה:

  1. יוצקים את הברנדי לכלי קטן שניתן לסגור. מוסיפים את הקינמון, מסמרי הציפורן והג'ינג'ר, סוגרים ומניחים למשך לילה מחוץ למקרר.
  2. מניחים בסיר את היין והסוכר ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב עד שהסוכר נמס.
  3. מוסיפים את הפירות והברנדי עם התבלינים. מחממים אך לא מרתיחים. מגישים חם.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אפשר קר
צילום: ויז'ואל/פוטוס
צילום: בילי ואבירם
ואפשר חם
צילום: בילי ואבירם
מומלצים