אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קרבות שיווקיים

מגה. מחזירים מלחמה
מגה. מחזירים מלחמה 
 
 

 

מחיר העוף בירושלים ירד ל-89 אגורות לקילו

הריבוע הכחול החליטה להוריד את הכפפות במלחמת המחירים מול רמי לוי: תמכור בסניף תלפיות שבירושלים ק"ג עוף ב-99 אג', כשבסוף השבוע העוף יחולק חינם למי שיקנה ב-200 שקלים ומעלה. בתגובה, הוריד רמי לוי בשעות הצהריים את מחיר העוף ל-89 אגורות, בשלושה סניפים שהוא מפעיל באזור

נווית זומר ואורנה יפת
עדכון אחרון: 11.02.08, 16:03

מלחמת רשתות השיווק הגדולות ברמי לוי מתרחבת. בשעות הצהריים הוריד רמי לוי את מחירו של קילו עוף ל-89 אגורות. כמו כן, ירד מחירם של חיתולי פמפרס ל-37.90 שקל ושל אבקת כביה קולון ל-33.90 שקל.

 

המהלך של לוי בא בעקבות הורדת המחירים מהבוקר של רשת הריבוע הכחול. הרשת החליטה להוריד את הכפפות במאבק על המחיר ויצאה במבצע הנחות חסר תקדים בסניף הריבוע בתלפיות בירושלים, הסמוך לסניפו של רמי לוי. החל מהערב (ב') יימכר קילוגרם עוף ברשת ב-99 אגורות בלבד, ומסוף השבוע יחולק העוף בחינם על קניות מעל 200 שקלים.

 

בהנהלת שופרסל, בינתיים, לא יורדים לרמת המחירים של רמי לוי והריבוע הכחול. בסניף שופרסל דיל בתלפיות ברחוב האומן 17 נמכר קילו עוף במחיר של 4.99 שקלים, סכום הגבוה במעל 400% מהמחיר שמציע רמי לוי.

 

מהריבוע הכחול נמסר, כי החליטו להפוך את סניף מגה תלפיות לסניף הזול

מלחמת מחירים
בקריות אכלו עוף בשישי; המחיר צנח ל-1.49 שקל לק"ג / אורנה יפת
מחירי שפל הביאו לפדיון של 600 אלף שקל בסניף החדש של רמי לוי שיווק השקמה באזור הקריות, ולתורים ארוכים בקופות. מחיר העוף ברשת ירד ל-1.49 שקלים לק"ג . מי שמצא חניה ועמד בתורים הארוכים בקופות, הרוויח
לכתבה המלאה

ביותר בישראל, ולפיכך הרחיבו את ההוזלות למוצרים נוספים. כך, למשל, חבילת חיתולי פמפרס שמחיר המחירון שלה כ-60 שקלים, תעלה 39.99 שקלים, קפה נמס עלית יעלה 9.99, אבקת כביסה קולון 34.99, שישיית קולה 19.99, נייר טואלט רך 32 גלילים 19.99 וירקות ופירות בין 0.99 ל2.99 לקילוגרם.

  

כפי שפורסם ב"ידיעות אחרונות", אורי פלח, ממלא מקום מנכ"ל רשת הריבוע הכחול, תקף את מדיניות ההוזלות של רמי לוי ואמר כי הוא פועל בחוסר אחריות. לדבריו, מלחמות המחירים בתקופה של עליות מחירי חומרי גלם בעולם יביאו לנזקים רבים עד כדי קריסה של המפעלים הקטנים. פלח הזהיר מהישנות מקרה רשת קלאבמרקט שהתמוטטה.

  

כזכור רשת שופרסל כבר בסוף השבוע הורידה גם היא מחירים בשני סניפיה בתלפיות מתוך מטרה להכות את רמי לוי במעוז הביתי שלו, ירושלים. מקור ברשת שופרסל אמר גם הוא כי הוזלות המחירים בתקופה זו יכולות להביא להתמוטטות של הרשתות הקטנות יותר שאין להן אורך נשימה מספיק.

 

בכיר ברשתות השיווק אומר: "אני רוצה להזכיר לכולם את תקופת קלאבמרקט. יש פה חברה שעומדת בסכנה גדולה. כיום רמי לוי נכנס לסחרור של סיכון עמוק. ב-5 סניפים מתוך 12 הוא מוכר במחירי הפסד. אבל הוא בחר בזה, וזו בחירה מטופשת. אם הוא ימשיך באסטרטגיה זו עד פסח, הוא מחוסל".

 


פרסום ראשון: 11.02.08, 11:57

 

תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as24-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©