טדי שרינגהאם הודיע על פרישה
אחרי 26 שנות קריירה מופלאות, החליט החלוץ בן ה-42 לתלות את הנעליים בקיץ הקרוב כשחקן קולצ'סטר: "אבי רצה שאשבור את שיאו של סטנלי מאת'יוס, אבל זה הזמן הנכון בשבילי"
בעוד חודש יחגוג טדי שרינגהאם יום הולדת 42 ובגיל כזה היינו מצפים ממנו שיאמן את קבוצת קולצ'סטר, לא ישחק עבורה. אבל החלוץ הוותיק עדיין חי ובועט בליגת הצ'מפיונשיפ ומנסה לעזור לחבריו להימנע מירידה לליגה הראשונה. זאת למרות שגם לכשלון לא תהיה השלכות לגביו לעונה הבאה. היום (ש') הודיע שרינגהאם שיפרוש בקיץ הקרוב מכדורגל.
"אחרי קריירה ארוכה וכיפית החלטתי שעונה זו תהייה האחרונה שלי", אמר שרינגהאם, שהתחיל את הקריירה ככדורגלן מקצוען במילוול הצנועה (קבוצת הליגה הבכירה בסוף שנות השמונים). כסקורר מוערך מצא עצמו ממשיך אל מועדוני הפאר של הכדורגל האנגלי - נוטינגהאם פורסט, טוטנהאם, מנצ'סטר יונייטד (איתה זכה בליגת האלופות ב-1999).

שרינגהאם עם החבר יוסי בניון במדי ווסטהאם אשתקד (איי.פי)
הוא כבש מאות שערים, לפני שהחל להאט טיפה מפאת גילו. הוא ניסה להמשיך בפורסמות' ובווסטהאם לפני שהגיע הקיץ לקולצ'סטר מליגת המשנה."היתה לי תקופה פנטסטית ואני רוצה להודות לכל אלה שתרמו לקריירה ועזרו לי לאורך כל הדרך" הוסיף השחקן שיחתום 26 שנות קריירה מקצוענית.
ומה על המשך הדרך? "אין לי מחשבות מידיות על אימון, אבל כדורגל תמיד היה חלק מחיי ואני מקווה שאשתלב בו מחדש מתישהו בעתיד. עד אז אנסה לעזור לקולצ'סטר יונייטד להישאר בצ'מפיונשיפ".
עם תארים מקומיים רבים ותואר אירופי אחד, נראה ששרינגהאם יכול לפרוש בשקט, אולם יש מי שדואג לנסות ולמתוח את הקריירה עוד קצת בגלל אתגר אחד נוסף - שיאו של סטנלי מאת'יוס האגדי שהמשיך לשחק עד גיל חמישים. "אבי רצה שאמשיך ואשבור את שיאו של סר סטנלי מאת'יוס, אבל אני מרגיש שהעונה הנוכחית היא הזמן הנכון בשבילי לעזוב".