שתף קטע נבחר

בקצב הסלסה: סלסת תירס ואבוקדו

אבוקדו ותירס משתלבים יחד במתכון שלפניכם ויוצרים סלסה נהדרת שמתאימה לליווי מנות עוף ודגים בניחוח מקסיקני

 

סלסה מהירה של תירס ואבוקדו

המרכיבים:

1/2 ק"ג גרגירי תירס (אפשר להשתמש בקפוא)

2 אבוקדו בשלים חתוכים לקוביות

2 בצלים ירוקים פרוסים דק

1 בצל סגול קצוץ דק מאוד

2 כפות עלי כוסברה קצוצים

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את גרגרי התירס בקערה. יוצקים עליהם מים רותחים ומשהים כ-3-4 דקות. מסננים ומקררים.
  2. מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם. הסלסה מצויינת כתוספת לעופות ודגים צלויים.

 

עמית קאופמן הוא השף הראשי של קייטרינג "טעם וצבע "

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: מריאן הול
אוהב אבוקדו. תירס
צילום: מריאן הול
מת על תירס. אבוקדו
צילום: אורן יהודה
מומלצים