רימון הושלך על ביתו של ראש מועצת כפר יונה
אלמונים השליכו הערב רימון לעבר ביתו של ראש המועצה אפי דרעי, שלא היה במקום בעת הפיצוץ. איש לא נפגע ולא נגרם נזק, והמשטרה פתחה בסריקות אחר חשוד שנראה נמלט מהמקום. דרעי: "לא היו לי עימותים ואין לי שמץ של מושג מדוע אדם יבחר לעשות זאת"
רימון הלם הושלך הערב (רביעי) לעבר ביתו של ראש מועצת כפר יונה, אפי דרעי. הרימון התפוצץ, אולם איש לא נפגע ולא נגרם נזק. לדברי דרעי, הוא אינו מסוכסך עם איש שיכול היה לבצע את המעשה.
כוחות גדולים של משטרה ומגן דוד אדום הוזעקו הערב לרחוב רבי אלימלך בכפר יונה, בעקבות פיצוץ עז שהחריד את השכונה. עם הגיעם למקום התברר כי לשוטרים כי הפיצוץ נגרם כתוצאה מהשלכת רימון, שכוון לעבר ביתו של ראש המועצה המתגורר ברחוב.
דרעי עצמו לא שהה בעת הפיצוץ בבית, אולם במקום היו בנו וכמה מחבריו. עם זאת, איש מהם לא נפגע באירוע, ונזק לא נגרם למבנה. זירת הפיצוץ נסגרה על ידי המשטרה, וחבלנים החלו לסרוק את הרחוב כולו, ותחת מכוניות חונות, כדי לוודא שבקרבת הבית אין חפצים חשודים נוספים.

אפי דרעי מחוץ לביתו, הערב (צילום: עידו ארז)
עדי ראיה סיפרו לשוטרים כי מיד לאחר הפיצוץ הבחינו בחשוד הנמלט מהמקום, והחלו לרדוף אחריו. עם זאת, החשוד לא נעצר, ולא ברור עדיין האם הוא קשור לפיצוץ.
דרעי עצמו הוזעק לבית מיד לאחר המקרה, אולם טען כי אין איש עמו הוא מסוכסך, שעשוי לבצע מעשה שכזה. "צר לי על כך שמישהו בחר לזרוק רימון הלם לעבר ביתי. לא היו לי עימותים ואין לי שמץ של מושג מדוע אדם יבחר לעשות זאת", אמר.
לטענת דרעי, המכהן בתפקיד ב-30 השנים האחרונות, המשטרה צריכה להקדיש מאמצים נוספים
כדי להגן על ראשי רשויות הסובלים מהטרדות שונות. " אני קורא למשטרה ולגורמים המוסמכים לפעול ביד קשה כנגד האלימות כלפי ראשי רשויות מקומיות. עד היום לא היו נפגעים בנפש אך לא ירחק היום ונגיע לזה", הוסיף.
מפקד משטרת נתניה, ניצב משנה רון גרטנר, אמר בעקבות הארוע כי נפתחה חקירה, וכי המשטרה פתחה בסריקות לאיתור חשודים במעורבות באירוע.