אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פסקול חיינו

יוסף. עם עזרה ממשרד הפנים
יוסף. עם עזרה ממשרד הפנים 
 
 


אפליקציות תרבות לנייד שלך
 

אנחנו נשארים בארץ

מכוכב הקופים לעולם שכולו טוב, מעיסקת טיעון לבית המשפט ומחופשה חלומית לטורים במשרד הפנים. גיא חג'ג' סוגר שבוע

גיא חג'ג'
פורסם: 11.04.08, 09:03

אחרי הפסקה קצרה, השבוע אנחנו חוזרים לקרוע לגזרים את עיתוני היום ולהדביק מהם מגזרות נייר מוזיקליות, או במילים אחרות: הנה השירים שעשו לנו השבוע את החדשות.

 

Pixies - This Monkey's Gone To Heaven

השחקן הוותיק והאגדי למדי צ'רלטון הסטון הלך השבוע, בגיל 84, לעולמו. הסטון כיכב בקלאסיקות מצוינות כמו "בן חור", "עשרת הדיברות" ו"מגע של רשע" המופתי, אבל רוב רובו של הקהל זוכר אותו כורע על חוף הים ומקלל את האמ-אמא של העולם בסוף הסרט "כוכב הקופים".


הסטון. היו לו גם צדדים יפים (צילום: איי פי) 

 

הוא היה ונותר דמות שנויה במחלוקת בעיני רבים, בעיקר בגלל תמיכתו הפומבית בזכות לאחזקת נשק (שאחראית גם לחולצה המשעשעת הזו). אבל עם מותו אני בוחר להסתכל דווקא בצדדים היפים יותר של מלאכתו ושל חייו: תראו לי עוד שחקן הוליוודי שנשוי לאותה האישה לא פחות מ-64 שנה, ועוד ברצף.

 

השבוע הוא עבר מכוכב הקופים לאולם (קולנוע) שכולו טוב, ואם לאלוהי הקולנוע יש יד בדבר, בטוחני שבסופו של דבר יגלה הסטון שגם גן עדן "Was earth all along". עד הגילוי המרעיש הזה, קוף מוכשר אחד מאתנו כבר הלך לגן העדן.

 

Evangelicals - You've Been Flirting Again

הכל התחיל כשכבוד הנשיא דאז נגע או לא נגע, פלירטט או לא פלירטט, ניפנף או לא ניפנף - הכל לכאורה. מה שברור מעבר לכל ספק הוא שמר משה קצב הפך את הפלירטוט המתמשך שלו עם התקשורת בישראל לרומן סאדו-מזוכיסטי, כשהחליט במפתיע לנפנף את עסקת הטיעון ולעמוד בפני משפט מלא (וכך ראוי).


ביורק. מפלרטטת (צילום: איי אף פי) 

 

לי נהיה חם מכל הפלירטוטים האלה, האמיתיים והמטאפוריים, ונראה שרק נסיכת הקרח ביורק (שתגיע בקרוב לארץ) תוכל לצנן אותי מעט, אך אפילו היא החליטה לשיר על פלירטוטים חוזרים ונשנים. למרבה השמחה, בלוג המוזיקה המעולה Stereogum הפיק אלבום מחווה לאלבומה השני של ביורק, Post, וכולו ניתן להורדה ולהאזנה בחינם. מתוכו, מומלץ גם לשים אוזן על החידוש של Evangelicals לשיר האקטואלי שבכותרת, ולקוות שאחרי כל הלכאורה והכביכולים, הצדק ייצא לאור.

 

תומר יוסף - אל תטוסי

באופן אישי, תמיד אהבתי את ליל הסדר המשפחתי והכה-ישראלי, אבל

מסתבר שישראלים רבים מוותרים על חג הפסח לטובת איי הפסחא ומתכננים לעוף מפה, מילולית. אם דרכונם החמיץ ויש לרעננו, ייתכן והם ייתקלו השנה בקשיים, יען כי משרד הפנים פוצח בעיצומים עצומים.

 

תומר יוסף גם ככה לא רוצה שהיא תטוס רחוק מדי, וכבר שנה וחצי אני רוצה לצעוק בפומבי שזה אחד הלהיטים המוצדקים ביותר שהיה ברדיו הישראלי בזמן האחרון, ובכלל שיוסף עושה מוזיקה מצוינת. בינתיים, לאהובתו של תומר, אין ממש ברירה.

 


תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

ynet מוזיקה. זמרים, להקות שיר השבוע, אלבומים, כל האמנים, כל המוזיקה
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as18-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©