שתף קטע נבחר

קדירת דג ים עם נבטוטים, לימון כבוש, ארטישוק וחסה

קדירת דג עם נבטוטים, לימון כבוש, ארטישוק וחסה

המרכיבים (4 מנות):

1 בצל קצוץ

4 שיני שום פרוסות

1 כף טימין טרי

1 כפית צ'ילי טרי קצוץ

1 חבילה נבטוטים

2 עגבניות חתוכות לקוביות

2 כפות לימון כבוש קצוץ דק

צרור קטן של כוסברה קצוצה

6 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים

1 לב חסה ערבית פרוס

4 פילטים של דג ים טרי

1/2 כוס ציר ירקות או מים

שמן זית, מלח

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים שום, צ'ילי וטימין ומטגנים עוד דקה.
  2. מוסיפים נבטוטים, ארטישוק, מלח,לימון כבוש, כוסברה ועגבניות ומטגנים עוד 5 דקות עד שהעגבניות מתחילות להתפרק ולהוציא נוזלים.
  3. יוצקים ציר, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החסה ומערבבים עוד כמה דקות. מסדרים מעל את הדגים ומבשלים בסיר מכוסה 10 דקות.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים