שתף קטע נבחר

תימני ותיהני

אם "רוצה בנות" עיצבן אתכם, חכו עד שתשמעו את "שרה לי/לה" של חתוכה. השוק השחור לקח את הזמיר התימני החדש לשוק הכרמל לסיבוב דאווין. ויש גם פנייה נרגשת לניסים גרמה

 

הוא בא אלינו היישר מראש העין ומתכוון לכבוש את הפלייליסט האשכנזי. הוא חתוכה. או בשמו המלא, חתוכה חתוכה, ויש לו סיפור חיים מכאן ועד תימן. מובן שלא מדובר כאן במקרה השרוף 2: הבחור שעומד מאחורי הפרויקט מודע לדאחקה שהוא מריץ על חשבון עדה שלמה.

 

לפני שנה הוא הוציא את השיר "שחור וגדול", שמכילים פנינים כמו "שומר שבת וחי על גת, מפיל אותן אחת אחת, שומר מצוות, לא את כולן, נוגע פה תוקע שם". כדי לקדם את השיר ההוא, שלח חתוכה בחורות תימניות חטובות, מצוידות בסירי ג'חנון שמנוניים, לתחנות הרדיו. כל שדרן או עובד תחנה שדחף את ידו בסיר קיבל גם את הסינגל הראשון. ערוץ 24 פסל את הקליפ לשידור, בטענה שהוא גזעני, ומרבית תחנות הרדיו סירבו לשתף פעולה עם הבדיחה, מלבד תוכניתו של דידי הררי.

  

 

צפו בקליפ המלא לשיר "שרלי-לה"

כעת מוציא חתוכה את "שרה לי/לה", הסינגל השני שלו, שנפתח עם הודעת משיבון שחיים צינוביץ' משאיר לו: "בחייאת, תגיד להם שזה לא אני, תוריד אותם ממני". השאיפה הבאה של חתוכה היא להוציא שיר עם ניסים גרמה, אליו הוא פונה בפנייה נרגשת בכתבת הוידיאו שלפניכם.

 

לכל הסקרנים לזהותו של אותו חתוכה, נגלה לכם שמדובר בדמות ידועה מתחום עולם הפרסום. יותר מזה לא מגלים. פשוט נשבענו שבועת צופים. אם תיכנסו לאתר של חתוכה תוכלו לקרוא בין השאר אנקדוטות בחייו המסעירים ומקומות בהם הופיע: "הברבור", "הינשוף", "פנויים לתמיד", "מתנ"ס מדרך עוז" וכמובן בל נשכח את "המצלתיים" הרמלאי הידוע.

 

  • למייספייס של השוק השחור
 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
חתוכה. עוד לא שרוף
חתוכה. עוד לא שרוף
מומלצים