שתף קטע נבחר

משחק מכור

גם ב"רשת" רוצים "ארץ נהדרת". גלי ארזי שמחה על היוזמה אבל יש לה כמה טיפים חשובים שיעזרו להם לשדרג את ביצת הזהב הזו

ידועה היא שלטרנדים אין זמן לנשום בזמן האוויר הנוכחי במזרח התיכון. הלבנטינים אוהבים את האופנות שלהם מהירות, כמו הסרטים המצויירים ההם, "Road Runner". אופנה מגיחה לרגע, מרימה את פרצופה (לרוב המכוער) וזורקת אותנו הרבה לפני שאנחנו מספיקים לזרוק אותה. ככה אנחנו אוהבים את זה.

 

פורמטים נמכרים לחו"ל עוד לפני שהם מופקים, שלא לדבר על מצליחים בארץ, נישואים מתפרקים מרוב חום ולחות דקות אחרי שנחתמו ברבנות, עיתוני נשים מדווחים על אופנות רק בדיעבד, חודשים אחרי שהפציעו פה ויצאו מהמודה. כאילו ידעו שלשרוד פה קשה עד אי אפשר.

 

כשדרמה או סיטקום מצליחים לשרוד פה שלוש עונות זה נס. כשלהקה מצליחה להוציא אלבום שלישי המבקרים מרפדים אותה בזהירות כדי לא לשבור את הפלא המקומי. לכן אפשר להבין את "רשת", שאחרי ש"ארץ נהדרת" הוכיחה את עצמה כיבשה בטוחה באוקייאנוס הרייטינג, הם עכשיו רוצים "ארץ נהדרת" משלהם, ולטובת העניין הוציאו צו שמונה לרוב הטאלנטים החופשיים שמסתובבים בספירה התעשייתית. כולם נקראו לדגל. מיה דגן, עפר שכטר, אורי גוטליב, שכבר נצרבו בכור ההיתוך של "מועדון לילה", מגובים ברותם אבוהב ועוד כמה קומדיאנטים שמגיעים עם קהל מהבית.

 

מצד אחד, קשה להבין למה "רשת" חיכתה כל כך הרבה זמן. מצד שני, אם כבר חיכיתם כל כך הרבה זמן, למה לא לחכות עוד קצת עד שהסוס העייף של "קשת" ינפח סופית את נשמתו (סרט של "ארץ נהדרת"? אמממ. רעיון מעניין. רקוויאם מקורי ללא ספק. ב"סקס והעיר הגדולה" זה עבד עשר).

 

יש לי רק המלצה אחת ל"רשת", שבטח לא רוצה להפוך למקום שפורמטים
הולכים אליו כדי למות: לימדו מנסיונם של אחרים, התגלחו נא על הזקן הדק של אבי ניר, יישמו לקחים, אל תחזרו על הטעויות של "ארץ". זה אומר קודם כל, שחררו את קונספט הלקטים. תנו לו ללכת. התוכנית עולה הרבה כסף, זה נכון, אז קצרו אותה או שתעברו לפעם בשבועיים. אל תעצבנו את כולם.

 

דבר שני, אל תחקו. היתה לכם תוכנית סאטירית מדהימה, קראו לה "משחק מכור". יהלום. היא היתה התחרות האמיתית של "ארץ נהדרת". למה לא לשלב? קחו את היתרונות של "משחק מכור" (מוח) שלבו אותה ביתרונות של "ארץ נהדרת" (כסף ואביזרים), ותקבלו בובה של תוכנית, שגם תשבץ אתכם במשחק הסאטירה באורח מכובד, וגם תיקח את "ארץ" צעד אחד קדימה.

 

ודבר אחרון, עוד אין לכם אסי כהן. כדאי שתמצאו אחד, ומהר.

 

  • גלי ארזי היא דמות בגילומה של יעל בר זוהר מתוך הטלנובלה "חשופים", שמשודרת בימים א'-ה' ב-20:05 ב-HOT3, ובהזמנה מיידית ב-HOT V.O.D. ליעל בר זוהר אין קשר לעמדות המופיעות במדור זה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כהן. חייבים אחד כזה
כהן. חייבים אחד כזה
צילום: אלירן אביטל
מומלצים