אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קוסמטיקה

המודעות לטיפוח גוברת עם הזמן צילום: index open
המודעות לטיפוח גוברת עם הזמן צילום: index open
 
 

 

סקר הטיפוח - והרי התוצאות

במהלך השבועות האחרונים עשרות אלפי גולשות ענו על סקר הטיפוח הגדול שלנו. מתות כבר לדעת מה זה אומר עליכן? הנה התוצאות!

מאת מערכת GO
פורסם: 22.07.08, 19:51

לקראת גיליון הטיפוח שלנו, ביקשנו מקוראות go ו-ynet למלא שאלון ענק ואנונימי שעסק בהרגליי האיפור, הטיפוח וההיגיינה שלכן. הסקר נערך בקרב אלפי נשים, מהן 64% בגילאי 18-35. 

 

התוצאות מפתיעות? בהחלט! גילינו ש־70 אחוזים מכן משתמשות בקרם לחות באופן קבוע ויומיומי, אבל כמעט אותו אחוז (67.8%) לא חופפות את השיער כל יום. 

 

כמעט חצי מכן (47%) לא ביקרו מעולם אצל קוסמטיקאית, ואולי זה מסביר את העובדה ש־ 87% לא סומכות מספיק על הספר או הקוסמטיקאית בשביל לקנות מהן מוצרים לעיתים קרובות.


 

12.5% מכן מורידות שיערות מהרגליים כל יום (!) , אבל הזנחה נפשעת נרשמה בגזרת הפדיקור: 74% עושות פדיקור לעיתים רחוקות או לא עושות בכלל.

 

על מותגים ואהבה

הישראליות, כך מתברר, חולות מותגים. 76.4% מודות ששם המותג משפיע במידה רבה או בינונית על הקנייה שלהן. ואם כבר בחרתן מותג – אתן בדרך

מדריך
עניין של הרגל / מעין וינטר
לא על כל פינוק את חייבת להוציא ים כסף. GO עשה בשבילך את העבודה: קבלי חינם שיעור בפדיקור וכמה טיפים שיהפכו את כף הרגל שלך למהממת לפחות כמו הפנים
לכתבה המלאה

 כלל נאמנות לו. 70% מחליפים את סוג השמפו שלהן רק לעיתים רחוקות או לא מחליפות בכלל.

 

ומה המצור שהכי הרבה בנות משתמשות בו בצורה יומיומית? עם האקלים שלנו – ממש לא הופתענו לגלות שזה הדאודורנט! 95% העידו שהן משתמשות בדאודורנט בצורה יומיומית. מזל!  

 

דבר המומחים

מימי לוזון, בעלת המרכז לטיפולים קוסמטיים "מימי לוזון" וכוהנת היופי של סלבס כמו מירי בוהדנה, אילנית לוי, אניה בוקשטיין, ליהי אלון ועוד, אמרה כי היא אינה מופתעת מנתוני הסקר. לדבריה, במפגשי הסברה בנושא היגיינת עור הפנים שהיא עורכת בהתנדבות בבתי ספר תיכוניים בקרב מתבגרים, קיימת בערות באשר לכללי טיפוח בסיסיים שהיו יכולים לצמצם תופעות כמו אקנה: "לקוחות בנות 40 פלוס שעוברות לראשונה בחייהן טיפול פנים לקראת אירוע משפחתי צפוי הן תופעה יומיומית, אבל אני רואה שהמודעות בכל זאת גוברת עם הזמן". לדברי לוזון, היא רואה מדי יום נשים המשקיעות מאות ואלפי שקלים בנעליים יקרות ומתחת חבויה לה כף רגל מוזנחת שלא ראתה תער קוסמטיקאית מעולם.

 

איציק סבג, הספר שדואג למחלפות ראשם של הסלבריטאים הנחשבים, אומר כי הוא לא ממליץ ללקוחותיו על חפיפה יומיומית בשמפו: "המים בישראל פוגעים בבריאות הקרקפת ובמראה השיער וגורמים ליובש ואי נעימות. מלבד זה, התחושה שעושה השמפו על הראש, של המון קצף – היא אשליה של ניקיון והתוצאה היא לאו דווקא שיער נקי". סבג טוען כי הוא לא מאמין בשמפואים ובמוצרי טיפוח יוקרתיים מלאים בהבטחות: "שמפו הוא שמפו". הוא אומר. לדבריו, דווקא בצרפת, בשוודיה ובארצות אירופה אחרות הידועות לשמצה בשל "הרגלי טיפוח" הגובלים בהזנחה לפי תפיסתנו, נפוצה תופעה של חנויות דגל המתמחות רק במוצרי טיפוח לשיער. רשתות אלה מציעות מגוון מוצרי טיפוח בעיקר על בסיס חומרים טבעיים ושם, אומר סבג, המוכרים הם אנשי מקצוע שמבינים על מה הם מדברים, "לא כמו אצלנו".

 

סבג נותן גם כמה טיפים לישראלית המצויה בענייני חפיפות: "בעלת קרקפת שומנית במיוחד שחופפת בבוקר ובצהריים השיער שלה כבר מגיר שומנים, ברור שכדאי שתחפוף כל יום. כל אחת אחרת, יכולה בהחלט להסתפק בשתי חפיפות בשבוע".

 

  • עוד חידושים, שיטות וטיפים בתחום הטיפוח – מותאמים במיוחד לימי הקיץ הלוהטים – תוכלו למצוא בגיליון יולי של מגזין GO


 

 


תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמרו כתבה  

 
 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as34-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©