שתף קטע נבחר

כדורגל אולימפי: ארגנטינה השפילה את ברזיל 0:3

התכולים-לבנים הביסו את היריבה המושבעת עם צמד של קון אגוארו (51 ו-58), שגם הוכשל בדרך לפנדל ממנו כבש ריקלמה את השלישי (76). לוקאס וטיאגו נבס מברזיל הורחקו. מסי וחבריו יפגשו בגמר את ניגריה

למפלה משפילה וכואבת כזו אף אחד לא ציפה בברזיל. נבחרת ארגנטינה הביסה היום (ג') 0:3 את יריבתה המושבעת בחצי גמר טורניר הכדורגל בבייג'ינג 2008 ותתמודד בגמר נגד ניגריה, שהביסה מוקדם יותר את בלגיה 1:4 בחצי הגמר הראשון.

 

 

הנבחרת של רונאלדיניו נותרה ללא מדליית זהב אולימפית בהסטוריה וכעת לא ברור מה יעלה בגורלו של המאמן דונגה אחרי הכישלון החרוץ שנחל. משחק הגמר יהווה עימות חוזר של הגמר האולימפי מאטלנטה 96', בו ניצחה ניגריה את ארגנטינה 1:3.

 

אחרי מחצית ראשונה מאופסת הגיעה ארגנטינה חדה הרבה יותר למחצית השניה וחיסלה את יריבתה. כל זאת, לנגד עיניו של האליל דייגו מראדונה, שחזה בחתנו המיועד סרחיו (קון) אגוארו כובש צמד (51 ו-58) ומוכשל בדרך לפנדל ממנו כבש חואן רומן ריקלמה את השער השלישי (דקה 76).

 

ואם ההשפלה לא הספיקה, ברזיל סיימה את המשחק בתשעה שחקנים, כאשר תיקולים פראיים מאחור הביאו בדקות האחרונות להרחקות של לוקאס והמחליף טיאגו נבס.

אנדרסון לא מצליח לעצור את מסי (מילום: איי פי)

 

מהלך המשחק

דקה 6: בעיטה ראשונה של ברזיל לשער. הרננס שלח כדור ארוך לרפאל סוביס שבעט מחוץ לרחבה החוצה.

 

דקה 11: ראפיניה עבר את מונסון בתוך הרחבה, הגיע למצב נוח אבל בעט כדור לא טוב החוצה.

 

דקה 12: סרחיו אגוארו הגיע להזדמנות הראשונה של ארגנטינה כאשר חלף על פני ברנו, אבל בעט לרשת החיצונית.  

רונאלדיניו אובד עצות, מול ארגנטינה (צילום: איי פי)

 

דקה 51: אנחל די מאריה מסר מצד שמאל וסרחיו אגוארו כבש מקרוב עם החזה את השער הראשון אותו סופגת ברזיל בטורניר והעלה את ארגנטינה ליתרון - 0:1.   

 

דקה 52: רפאל סוביס הפציץ לקורה.

 

דקה 58: סרחיו אגוארו כבש את השני ממסירת רוחב של אזקייל גראי - 0:2 לארגנטינה.

 

דקה 65: רונאלדיניו בעט כדור חופשי לקורה ובהמשך המהלך כבש אלשנדרו פאטו שער שנפסל בגלל נבדל.

דייגו מראדונה וחוליו גרונדונה מריעים ביציע (צילום: איי פי) 

 

דקה 76: השופט שרק לפנדל בטענה שברנו הכשיל את אגוארו. ריקלמה הכניע את רנאן מהנקודה הלבנה - 0:3 לארגנטינה.

 

דקה 80: לוקאס סיים את הטורניר בצורה מכוערת כאשר הכשיל בגסות את חאבייר מסצ'ראנו שפרץ לעבר השער והורחק בכרטיס אדום.

 

דקה 84: ברזיל נותרת בתשעה שחקנים לאחר שטיאגו נבס הכשיל מאחור את מסצ'ראנו והורחק גם הוא.

אגוארו ומסי חוגגים, הצגה ארגנטינאית (צילום: רויטרס)

 

הרכבים

ארגנטינה: סרחיו רומרו; פאבלו זבאלטה, ניקולאס פרחה, אזקייל גראי, לוסיאנו מונסון; חאבייר מסצ'ראנו, פרננדו גאגו, ליאו מסי, חואן רומן ריקלמה (חוזה סוסה 90), אנחל די מאריה; סרחיו אגוארו.

 

ברזיל: רנאן; ראפיניה, אלכס סילבה, ברנו, מרסלו; הרננס (טיאגו נבס 60), לוקאס, דייגו, אנדרסון, רונאלדיניו; רפאל סוביס (אלשנדרו פאטו 60).

פורסם לראשונה 19.08.08, 15:52

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אגוארו חוגג מול ברזיל
אגוארו חוגג מול ברזיל
צילום: רויטרס
מומלצים