שתף קטע נבחר

המלחמה בפשע: נעצרו בני 15 שהלכו לזונה

שוטרים פשטו על שלושה מקומות בציר ההסתדרות בקריות, פרוצות עוכבו לחקירה וגם הנערים "שקיבלו שירותי מין". המשטרה: חשוב שלא תתפתח תשתית לעבירות קשות יותר

המלחמה בפשע: נערים בני 15 שהלכו לבית בושת עוכבו לחקירה הלילה (יום ג') בפשיטה שערכה המשטרה על שלושה מקומות במפרץ חיפה. אחד ממפעילי בתי הבושת נעצר, וכן עוכבו לחקירה נשים שעסקו בזנות ומספר לקוחות נוספים.

 

המשטרה דיווחה כי במהלך הלילה פשטו שוטרי אגף קהילה-משטרה ממשטרת זבולון, מלווים ביחידת הג'יפים של המשטרה, על שלושה מוסדות שהעניקו שירותי מין במפרץ חיפה. במקום נערכו חיפושים ונעצרו תשע נשים שעסקו בזנות וכן אחד ממפעיליהם.

 

במשטרה ציינו כי עצרו שישה לקוחות ובהם שני נערים בני 15 "שקיבלו שירותי מין". מניסיון העבר, הזונות נלקחות לחקירה, ומשוחררות לאחר שהם מוזהרות לא לשוב לעיסוק זה.

 

"רק כדי להוכיח ששילמו עבור שירותי המין"

במהלך השנה האחרונה במסגרת יעדי תחנת זבולון למאבק במה שמכונה "מחוללי פשיעה", ביצעה יחידה זו עשרות פשיטות על בתי בושת באזור הקריות, המפרץ ונשר. לפני מספר חודשים פשטו שוטרי תחת זבולון על סאונה לגייז שפעלה במפרץ בחיפה, בטענה שבמקום הוענקו שירותי מין תמורת תשלום.

 

במשטרה ציינו היום כי סביב בתי הזונות מתפתחת תעשיה של פשע הכוללת סחר בסמים ואלימות.

 "ברור לנו שלא ניתן לעצור לחלוטין את הזנות, אבל חשוב לנו לפעול על מנת שלא תתפתח באותם אזורים תשתית של עבירות נוספות וקשות יותר", הצהיר גורם במרחב חוף במשטרה.

 

בתי הבושת שנפשטו הפעם עליהם נמצאים בציר ההסתדרות (כביש חיפה-עכו). מפקד משטרת זבולון, ניצב משנה ג'מאל חכרוש, ציין כי הלקוחות לא נעצרו אלא עוכבו לחקירה. על פי החוק רק מתן שירותי מין תמורת תשלום היא עבירה, ולא צריכת שירותי מין. "הלקוחות מעוכבים לחקירה על מנת להוכיח ששילמו תמורת שירותי המין שקיבלו", אמר חכרוש.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אילוסטרציה
אילוסטרציה
צילום: איי פי
מומלצים