שתף קטע נבחר

בקרוב: קונסולת DS עם מצלמה ונגן MP3

חברת נינטנדו נכנסת לשלב חדש במלחמה מול קונסולת ה-PSP של סוני, ומתכוונת להשיק גירסה חדשה של ה-DS, הכוללת מצלמה ונגן MP3 מובנים

חברת נינטנדו, יצרנית קונסולת המשחקים הפופולרית Wii, עומדת להשיק גירסה חדשה של הקונסולה הניידת שלה, ה-DS, בסוף השנה. הגרסה החדשה תכלול מצלמה ונגן מוזיקה מובנים - כך מדווח ה-Nikkei Buisness Daily.

 

כיום, קונסולת ה-DS היא הקונסולה הניידת הפופולארית ביותר בעולם, ומכירותיה בעולם עולות על אלה של ה-PSP, המתחרה מבית סוני. למרות זאת, בחודשים האחרונים מצליחה ה-PSP להתעלות על מכירות ה-DS ביפן, מה שכנראה מצביע על ירידה בפופולריות של דגם ה-DS הנוכחי, שכבר קיים בשוק מעל לשנתיים. מחיר הגירסה החדשה צפוי להיות נמוך מ-20,000 יין (189 דולרים) ביפן. הדגם הנוכחי עולה כיום כ-16,800 יין. עדיין לא ידוע אם ומתי יגיע הדגם לארצות הברית ואירופה.

 

חברת נינטנדו לא הגיבה עד למועד הפרסום.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
DS של נינטנדו
DS של נינטנדו
מומלצים