חשד ברחובות: פועל זר נרצח בידי חברו לעבודה
פועל תאילנדי פנה למעסיקו והתוודה בפניו כי רב עם עובד אחר שלו, וככל הנראה הפועל מת. המעסיק והפועל נסעו לתחנת המשטרה, שם נעצר הפועל, ובמקביל נסעו שוטרים לזירת הרצח - שם נמצאה הגופה
גופת פועל תאילנדי נמצאה הערב (שבת) באזור החממות ברחובות כשעליה סימני אלימות. המשטרה עצרה עובד זר בחשד שביצע את הרצח, וכעת נבדקות נסיבות האירוע.
על פי חקירה ראשונית עולה, כי בסביבות השעה 19:00 הגיע פועל תאילנדי אל מעסיקו והתוודה בפניו כי רב עם עובד אחר שלו, וככל הנראה הפועל מת. בעל הבית העלה את הפועל לרכבו ונסע עמו לתחנת משטרת רחובות. שם, לאחר גביית עדות ראשונה, הבינו ממנו כי גופת חברו מוטלת בשדות באזור רחובות ההולנדית.
צוות של שוטרים שהגיע למקום הבחין בגופת פועל תאילנדי כבן 20, המוטלת על האדמה. במקום היו פועלים נוספים שעוכבו אף הם לחקירה על-ידי המשטרה. אנשי המעבדה הניידת של המשטרה סורקים את זירת הרצח. על פי הידוע עד כה למשטרה, בין השניים פרץ סכסוך וככל הנראה במהלכו נטל החשוד אבן או חפץ אחר והכה את חברו.
כעת מנסים במשטרה באמצעות גביית עדויות מאחרים שהיו בזירת האירוע לגלות את הסיבה לקטטה בין השניים.
זירת רצח. ארכיון
צילום: הרצל יוסף
מומלצים