שתף קטע נבחר

הלילה: 3 הרוגים בתאונה ליד מחלף בית ינאי

מכונית פרטית התנגשה במעלית משא של משאית שפרקה סחורה בשולי כביש החוף. כתוצאה מההתנגשות נעקר גג הרכב ושלושת יושביו נהרגו. המחלצים: "המראות היו מזעזעים. כל האוטו נהרס מההתנגשות"

לילה של דמים: שלושה צעירים נהרגו הלילה (יום ה') בתאונת דרכים מחרידה בכביש החוף, סמוך למחלף בית ינאי. מכונית פרטית התנגשה במשאית שפרקה סחורה בשולי הכביש, גג הרכב נעקר ויושביו נהרגו. ההרוגים הם נגאטו זנבו בן 20, דסלין פנטה בן 17 וטגה דוויט בן 17 - תושבי שכונת גבעת אולגה בחדרה.

 

התאונה אירעה כאשר נהג משאית, שחנה את רכבו בשולי כביש החוף לכיוון צפון סמוך לקניון "אם הדרך", פתח את מעלית המשא והחל לפרוק סחורה. שלושת הצעירים, שהגיעו עם רכבם מכיוון דרום, סטו מנתיבם מסיבה שאינה ברורה והתנגשו באחורי המשאית. כתוצאה מההתנגשות נעקר גג המכונית, ושניים מנוסעיה נהרגו במקום. נהג הרכב נפצע אנושות ומת מאוחר יותר בבית החולים. 

כוחות החילוץ במקום התאונה (צילום: עידו ארז) 

 

למקום הוזעקו צוותים של מד"א שרון וכוחות כיבוי וחילוץ מתחנת הכיבוי בנתניה. הפראמדיק איציק ממרן סיפר ל-ynet כי "התמונות היו קשות. נהג הרכב היה בתוך המכונית. ניגשנו לטפל בו, חילצנו אותו ופינינו אותו לבית החולים הלל יפה בחדרה כשהוא מחוסר הכרה ומצבו אנוש".

 

צוותי החילוץ החלו מיד לנסר את גוף הרכב כדי לחלץ ממנו את גופות הנוסעים. דובר שירותי הכיבוי בנתניה, להב שמעון כחלון, שהגיע למקום עם הכבאים ועסק בפעולות החילוץ אמר כי "המראות שנגלו לעינינו היו מזעזעים. כל האוטו נהרס כתוצאה מההתנגשות. גם מצב הגופות היה קשה."

 

נהג המשאית ייחקר

לזירת התאונה הגיעו בוחני תאונות דרכים של משטרת מרחב שרון, בפיקודה של רב-פקד סיגל בר-צבי, אשר פתחו בחקירה. לדברי בר-צבי, מחקירה ראשונית עולה כי המשאית חנתה בשולי הכביש כדי לפרוק סחורה. הבוחנים צפויים לגבות בהמשך עדות מנהג המשאית, כדי לברר מדוע בחר לחנות בשולי כביש החוף ואף לפתוח את מעלית המשא במקום.

 

אתמול נדרס למוות בתאונת "פגע וברח" זוהיר מנצור, תושב טירה בן 70. נהג המכונית הפוגעת,

בן 23, נמלט ממקום התאונה ונתפס כעבור זמן קצר. צוות מד"א ירקון שהוזעק למקום טיפל במנצור הפצוע ופינה אותו לבית החולים מאיר בכפר סבא, שם מת מפצעיו.

 

מוקדם יותר היום נפצעה קשה אשה בת 72 בתאונת פגע וברח ברחוב ירושלים ברעננה. עדי ראייה דיווחו כי הרכב הפוגע נמלט מהמקום לאחר שפגע באשה. צוות מד"א ירקון שהוזעק למקום טיפל בפצועה ופינה אותה לחדר הטראומה בבית החולים מאיר בכפר סבא.

 

מתחילת השנה נהרגו בכבישי ישראל 354 בני אדם.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שרידי המכונית לאחר התאונה
שרידי המכונית לאחר התאונה
צילום: עידו ארז
גג המכונית נעקר
גג המכונית נעקר
צילום: עידו ארז
מומלצים