פועל נפל למכונה לטחינת תבלינים - ונהרג
הפועל במפעל בקיבוץ שדה אליהו ניסה ככל הנראה לנקות את המכונה. מסיבה שאינה ברורה הוא נפל לתוך המכונה ונפצע קשה. הוא מת מפצעיו כעבור זמן קצר
כוחות כיבוי אש פועלים לחילוץ גופתו של הצעיר מהמכונה. פרמדיק של מד"א, ויסאם זועבי, אמר כי "הפועל כנראה עסק בשטיפת התבלינים ומעד קדימה ונתפס במכונה". לדבריו, "המראה היה קשה, ממש כמו בזירת פיגוע. חלקים מגופתו היו בתוך המכונה".
מפקד תחנת המשטרה בבית שאן, סגן ניצב אבי דניאלי, אמר כי אין חשד לפלילים. "מפרטים הידועים לנו בשלב זה עולה כי העובד ביקש לנקות את המכונה, שככל הנראה לא הייתה מנותקת וגרסה אותו למוות". המפעל המשמש לייבוש תבלינים מעסיק עובדים במשמרות. הפועל שנהרג עבד שם תקופה קצרה. במשמרת הערב בה עבד, היו כמה עובדים בודדים.
לפני יומיים נהרג פועל בניין באתר בנייה בשדרות אבא אבן בהרצליה, לאחר שנפל מגובה 10 קומות.
הפועל עמד ככל הנראה על משטח שנקשר לגג והשתלשל ממנו, בדומה לאופן שבו מבוצע ניקוי חלונות בבניינים גבוהים. מסיבה לא ברורה, נפל במהלך העבודה.
בתחילת החודש נהרג פועל בניין ואחר נפצע באורח קשה בקריסת קיר בגובה שלושה מטרים באתר בנייה במושב תלמים. השניים נלכדו תחת ההריסות וחולצו על-ידי כוחות הכיבוי ומד"א. כשבוע קודם לכן נהרג גבר כבן 50 באתר בנייה ברחוב צבי ארליך בעיר, כתוצאה מפגיעת כף של טרקטור קטן.