האולר השוויצרי החדש: ביומטרי ועם Bluetooth
במקום מסורית ופותחן לבקבוקי יין, האולרים השווצרים החדשים יכללו מתאם Bluetooth ושלט להקרנת מצגות. יש גם גירסה "ידידותית למטוסים" ללא אביזרים חדים
חברת ויקטורינוקס, המייצרת את "אולר הצבא השוויצרי", הציגה אולר חדש הכולל קורא טביעת אצבע ומתאם Bluetooth למחשב. האולר החדש הוצג בתערוכת CES בלוס ווגאס, לרגל 125 שנה להיווסדות החברה.
החברה החלה להתאים את האולרים לעדין ההייטק כבר בשנת 2004, והדגם החדש מכונה Presentation Pro כיוון שהוא יכול לשמש גם כשלט להעברת עמודים במצגות וכולל גם מצביע לייזר. האולר כולל גם זכרון USB בנפח 32 גיגהבייט, והמידע מוגן וניתן לגישה רק לאחר זיהוי טביעת האצבע.
בנוסף ישנן סכין, פצירה, מספריים ומברג, אך ישנה גם גירסה שניתן לשאת בטיסות ואיננה כוללת את האביזרים החדים. האולר החדש יימכר בארצות הברית החל מחודש מאי במחירים שינועו בין 170 דולר ל-330 דולר, בהתאם לנפח הזכרון.
מומלצים