שתף קטע נבחר

ארויו: "הפסדנו בהפרש גדול, אנו במצב לא נוח"

רכז מכבי ת"א ניסה להסביר את התבוסה 98:79 לריאל במדריד: "ברבע השלישי איבדנו שליטה". גרשון: ההבדל האמיתי בין שתי הקבוצות - 8 הפרש". כספי: "חייבים להרים את הראש"

האם חלומות ההעפלה של מכבי תל אביב להצלבה נמוגו? התבוסה הכואבת 98:79 של הצהובים לריאל במדריד עשויים לגרום לכך. "זה היה משחק מורכב מאוד בשבילנו", הודה בסיום קרלוס ארויו. "שיחקנו טוב עד הרבע השלישי, אבל אז איבדנו שליטה".

 

 

על הסיכויים להעפיל להצלבה, אמר ארויו: "אנחנו במצב לא נוח, אבל יש עדיין משחקי מפתח לשחק. הפסדנו בהפרש גדול וזה היה להם חשוב מאוד, ריאל במומנטום טוב. זו קבוצה מאוד פיזית, כמו כל קבוצה ספרדית. הם משחקים טוב בבית, אבל אנחנו מקווים שתהיה לנו הזדמנות בתל אביב".

 

מאמן מכבי תל אביב, פיני גרשון, ניסה להסביר את התבוסה: "היינו במשחק שלושה רבעים, אבל ריאל קלעה שלוש שלשות ואנחנו ביצענו שתי טעויות שחתמו את התוצאה. הם היו ראויים לניצחון והמפתח היה השלשות של יול, שלא נתנו לנו לחזור למשחק. לא שיחקנו טוב בהגנה ואיפשרנו יותר מדי זריקות קלות. ההבדל האמיתי במשחק הזה היה צריך להיות 8 נקודות. המשחק הבא בתל אביב הוא לחיים או למוות. זה מאוד קשה אבל ננסה לנצח ולזכות בשובר שיוויון".

 

עומרי כספי: "לצערי שיחקנו לא טוב במדריד, ונכנענו לריאל ברבע הרביעי. חייבים להרים את הראש ולמצוא את הדרך להכניס את כולם למשחק".

ארויו מנסה לחלץ עוד כדור במדריד. "מקווים להזדמנות בת"א" (AFP)

 

יניב גרין, שלא שיחק בשל גב תפוס, סיפר: "אני מרגיש ככה-ככה, יש לי כאבים והגב כואב. לצערי, לא הצלחתי לעלות ולשחק. אני לא רוצה להיכנס לספקולציות מה היה

 קורה אם הייתי משחק, יש במכבי מספיק שחקנים טובים. זה לא הלך כפי שתכננו, אבל זה לא נגמר. נחכה שהם יגיעו לתל אביב ונקווה שאפשר יהיה לנצח אותם בהפרש גדול יותר ממה שהם ניצחו אותנו".

 

כוכב ריאל מדריד, לואיס בולוק: "אני מאושר. ניצחנו קבוצה מצויינת שחיכינו לגבור עליה מאז העונה שעברה. קלעתי הרבה, אבל אני לא חושב על זה עכשיו. אני מתרכז בהגנה ולעזור לקבוצה לנצח משחקים. יש לנו עוד הרבה עבודה, במיוחד אחרי מה שקרה בעונה שעברה. עדיין אי אפשר להגיד כלום לפני שנסיים את כל ששת המשחקים".

 

המאמן הספרדי, חואן פלאצה: "אני מרוצה מהניצחון ומהתוצאה. שום דבר עוד לא סגור למרות שאנחנו עם שלושה ניצחונות. אני מרוצה מהעבודה שהשחקנים עשו, הראנו אופי ועמדנו במטרות שהצבנו בתחילת העונה. עכשיו אנחנו מתחילים לראות את התוצאות. הצלחנו להשליט קצב גבוה נגד קבוצה קשוחה כמו מכבי".

מכבי מול ריאל 2009

ריאל מול מכבי 2009

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פיני גרשון
פיני גרשון
צילום: רויטרס
מומלצים