ילדה איראנית: לקוף שלי קוראים אחמדי-נג'אד
מבוכה לנשיא איראן בשידור חי: במהלך תוכנית ילדים פופולרית ששודרה בערוץ הטלויזיה הממלכתי באיראן, סיפרה ילדה למנחה, כי אביה מכנה את בובת הקוף שלה בשמו של אחמדי-נג'אד.
אתר חדשות איראני דיווח היום (ג') כי במהלך שיחת הטלפון בתוכנית "הדוד פּוּרָנג", שאל המנחה את הילדה האם היא ילדה טובה ולא מעצבנת את אבא ואמא. הילדה השיבה: "אני ילדה טובה ואבא קנה לי במתנה בובה". המנחה הוסיף ושאל את הילדה איזו בובה ותשובתה הייתה - בובת קוף. כאשר נשאלה הילדה באשר לשם הבובה, השיבה: "אבא שלי קורא לה אחמדי-נג'אד".
זו אחת מתוכניות הילדים הנצפות ביותר באיראן, והיא משודרת בערוץ הראשון של רשות השידור האיראנית בהנחייתו של כוכב ילדים מקומי. מנהלי הטלוויזיה ומומחים לתקשורת באיראן מכירים בבעייתיות שבקבלת שיחות טלפון בשידור חי במהלך התוכניות בטלויזיה, שכן לא תמיד האזרחים, לא כל שכן ילדים, מקפידים לרסן את עצמם בכל הנוגע לקוד ההתנהגות המקובל ברפובליקה האיסלאמית.
על-פי הדיווח באתר האיראני "חבאר-ניוז", אין זו הפעם הראשונה שהתרחשה "תקלה" שכזו בשידור חי בתוכנית. לפחות בעוד שני מקרים
דיברו ילדים על "נושאים משפחתיים", הנחשבים לפרטיים, ושלא אמורים לקבל פומבי בטלוויזיה האיראנית. באחד המקרים, במהלך שיחה עם ילד, ביקש ממנו המנחה להעביר את השפופרת להוריו כדי שיוכל לשוחח עמם. הילד השיב כי הוריו מתקלחים יחד ומדברים.
בהזדמנות אחרת, שאל המנחה זוג ילדים תאומים מי מהם מקבל נשיקה ראשון מאביהם כשהוא חוזר מהעבודה. אחד הילדים השיב כי כשאביהם שב מהעבודה, הוא קודם מנשק את אמא שלהם.