שתף קטע נבחר

דרס אשה למוות, נמלט, נסע באדום - וצולם

בן 19 מהכפר ג'ואריש פגע אמש בשתי נשים, שחצו את הכביש שלא במעבר חצייה ברמלה - אחת מהן מתה מפצעיה. הוא תועד בורח מהמקום במצלמה שהציבה העירייה. שעתיים לאחר התאונה הוא הסגיר את עצמו - והבוקר שוחרר למעצר בית

הנהג שדרס אמש למוות את רות ויואס מרמלה ונמלט מהמקום, שוחרר הבוקר (יום א') על-ידי בית המשפט בעיר למעצר בית בן 10 ימים. החשוד תועד על ידי מצלמות של עיריית רמלה כשהוא בורח מזירת התאונה. שעתיים לאחר מכן הסגיר עצמו למשטרה.

 

רות ויואס, עולה חדשה מקולומביה, הלכה אמש עם בתה ואמה ברחוב בר-אילן ברמלה. מחקירת המשטרה, שנוהלה על ידי קצין אגף התנועה במרחב שפלה רב-פקד שי מזרחי, עולה כי השלוש חצו כביש שלא במעבר חצייה. החשוד, כבן 19 שרק לפני שנה הוציא רשיון נהיגה, לא הבחין בהן ופגע ברות ובאמה.

 

הרכב נמלט מזירת התאונה הקטלנית ברמלה (באדיבות עיריית רמלה, עריכה: סיגל מגריסו)

רות נפצעה באורח אנוש ונפטרה בחדר הניתוח בבית החולים אסף הרופא. אמה של רות נפצעה קל. החשוד בדריסה נמלט במהירות מזירת האירוע.

 

לרוע מזלו, הוא תועד נמלט מהמקום באחת מ-62 המצלמות של העירייה הפרושות בעיר. הוא גם תועד חוצה צומת ברמזור אדום. המצלמה של העירייה קלטה גם אזרחים רצים לזירת התאונה להעניק טיפול ראשוני לפצועות.

 

במוקד העירוני דיווחו מיד למשטרה על התאונה והצילומים העוברו. צוות החוקרים, שכלל את רס"מ זמיר יואש, זיהה כי מדובר ברכב מסוג סובארו אימפרזה בצבע כסף שנוסע לכיוון הכפר ג'ואריש. חוקרי המשטרה הפיצו בכפר כי בידיהם קלטת של הנהג הפוגע. אם קשר או בלי כשעתיים לאחר מכן הגיע הנהג למשטרה, כשהוא מלווה באביו.

 

"הצעיר סיפר שהוא זה שנהג ברכב", אמר רפ"ק מזרחי. "מהחקירה שלנו עולה כי התאונה אירעה בכביש ישר וכי המנוחה ואמה לא חצו במעבר חצייה.

 לטענתו היו לו מגבלות של שדה ראייה ולכן קרתה התאונה. הוא הסביר שברח מהאירוע לאחר שנבהל. הוא הגיע לביתו וניסה ליצור קשר עם אביו ולאחר מכן הגיע איתו למשטרה".

 

לנוכח שיתוף הפעולה בחקירה, הגיעה המשטרה להסכמה עם בא כוחו של החשוד כי הוא ישהה במעצר בית. "בכל מצב אני מציע לנהגים שמעורבים בתאונה קטלנית לעצור ולא לברוח. העובדה שהנהג הסגיר עצמו לאחר מכן, ושיתף פעולה בחקירה מקלה מאוד על החקירה ויש חשיבות לכך בבית משפט", סיכם רפ"ק מזרחי.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תאונה. ארכיון
תאונה. ארכיון
צילום: מיכאל יעקובוביץ, דוברות זק"א
מומלצים